aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ώρα για γενναίες αποφάσεις, o Παπασταύρου χαράζει την επόμενη ημέρα

Ομόνοια: Ώρα για γενναίες αποφάσεις, o Παπασταύρου χαράζει την επόμενη ημέρα

Η πιο αποτυχημένη σεζόν στην ιστορία της Ομόνοια στο πρωτάθλημα, είναι γεγονός. Όποια κι αν θα είναι η κατάληξη στον θεσμό του κυπέλλου. Σημασία για το «τριφύλλι» θα είχε να μην έφθανε εδώ που έφθασε, να προλάβαινε το κακό. Τώρα, τίποτα δεν αλλάζει. Τουλάχιστον για φέτος, γιατί η Ομόνοια θα είναι παρούσα και την επόμενη σεζόν και αυτό που θα μετρήσει είναι, να δείξει ότι έμαθε από τα λάθη της. Γι’ αυτό καλείται να φροντίσει η διοίκηση, ο πρόεδρος.

Είναι η ώρα για γενναίες αποφάσεις από τον Σταύρος Παπασταύρου. Από τη στιγμή που συνηθίζει να λέει ότι, όλοι είναι υπό αξιολόγηση, σίγουρα κάποιοι απ’ αυτούς ευθύνονται για την φετινή πορεία, χωρίς η διοίκηση να είναι άμοιρη ευθυνών. Πού ευθύνεται; Στο γεγονός ότι, άφησε την κατάσταση να ξεφύγει, να εξελιχθεί αρνητικά η πορεία της ομάδας με αποτέλεσμα να μείνει εκτός εξάδας για πρώτη φορά. Μεγάλη μερίδα του κόσμου της Ομόνοιας καλεί τον πρόεδρο να βγει μπροστά, να τοποθετηθεί, αλλά και να λάβει αποφάσεις για το καλό της ομάδας. Ουσιαστικά να χαράξει εγκαίρως την επόμενη μέρα στην Ομόνοια και η επόμενη σεζόν να τη βρει έτοιμη και ικανή να επιστρέψει στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ