aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ολοκλήρωσε τις επαφές, φέρνει προπονητή o Γκόμεθ

Ομόνοια: Ολοκλήρωσε τις επαφές, φέρνει προπονητή o Γκόμεθ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Θέμα χρόνου είναι να προκύψει ανακοίνωση από την Ομόνοια για τον εκλεκτό του Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς για τον πάγκο της ομάδας. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής, όπως πληροφορούμαστε, αφού κατέληξε στους βασικούς υποψηφίους ολοκλήρωσε τις επαφές μαζί τους και, πλέον, η μπάλα είναι στα δικά του πόδια για να καταλήξει στον άνθρωπο με τον οποίο θα «χτίσουν» μαζί τη νέα Ομόνοια. Μέχρι και αύριο είναι ορατό το ενδεχόμενο να υπάρχει συμφωνία και κάθοδος του εκλεκτού στην Κύπρο για να πιάσει δουλειά.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ντάρμπισαϊρ έριξε τις απολαβές του και είναι προσβάσιμος»

Ο τρόπος με τον οποίο επιθυμεί ο Γκόμεθ να δουλέψει είναι ο εξής: θα εντοπίζει ο ίδιος τους υποψήφιους ποδοσφαιριστές για το ρόστερ της Ομόνοιας και με την έγκριση του προπονητή, αφού πάρει κι αυτός μια γεύση από την αξία τους, θα προχωρά στη σύναψη συμφωνίας. Στοχεύει σε ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, που τους γνωρίζει από πρώτο χέρι ο ίδιος, μειώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο το ρίσκο. Όπως πληροφορούμαστε, ο τεχνικός διευθυντής είναι καλά δικτυωμένος -όχι μόνο στην Ισπανία- έχει συνεργάτες που δουλεύουν γι’ αυτόν και εντοπίζουν ποδοσφαιριστές βάσει των δικών του κριτηρίων. Ψάχνει σε όλες τις αγορές και δεν είναι προσκολλημένος μόνο στην ισπανική. Ήδη έχει μια λίστα από παίκτες, τους οποίους αξιολόγησε και ξέρει τις δυνατότητές τους και άμεσα μπορεί να κινηθεί για να αποσπάσει την υπογραφή τους.

Παράλληλα, παρουσιάζεται έτοιμος να ρίξει δίχτυα και στην κυπριακή αγορά. Παρακολουθώντας τα παιχνίδια της Ομόνοιας στην περσινή σεζόν, θέλοντας να αξιολογήσει το ρόστερ, είναι ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων που του έκαναν εντύπωση και αφού το επιτρέψουν οι συνθήκες θα επιδιώξει να τους ντύσει στα πράσινα. Τον απασχολούν τόσο Κύπριοι όσο και ξένοι ποδοσφαιριστές. Σύντομα, λοιπόν, θα γίνει και κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.

Τώρα, όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που είναι στο υφιστάμενο ρόστερ, έχει κάνει την αξιολόγησή του, έχει άποψη και θα αναμένει τον προπονητή να καταλήξουν. Μάλιστα, ο Γκόμεθ θα έχει προσωπική επαφή με τον καθέναν ξεχωριστά. Παρόλο που είναι λίγοι αυτοί που θα συνεχίσουν, δεν αποκλείεται να προκύψουν εκπλήξεις. Άλλωστε, οι αποφάσεις θα ληφθούν με τα κριτήρια του τεχνικού διευθυντή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ