aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ολόκληρη η σεζόν σε ένα ματς, τα υπόλοιπα στον… πάγο!

Ομόνοια: Ολόκληρη η σεζόν σε ένα ματς, τα υπόλοιπα στον… πάγο!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ένα ματς, ολόκληρη η σεζόν! Με αυτό τον τρόπο προσεγγίζουν στην Ομόνοια τον επαναληπτικό αγώνα με τον Απόλλωνα, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Τα υπόλοιπα, μετεγγραφικά και οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, έχουν μπει στον… πάγο. Η σημασία του ματς απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού είναι τεράστια αφού θα κρίνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Νεοσύλλεκτοι» ήρθε η σειρά σας

Και όπως είναι διαμορφωμένο σήμερα το βαθμολογικό σκηνικό στο πρωτάθλημα, φαντάζει ως η μοναδική διέξοδος για διάκριση στην τρέχουσα σεζόν. Εφόσον μπορέσει η Ομόνοια να υπερπηδήσει το ψηλό εμπόδιο του Απόλλωνα, τότε θα έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε κάτι καλό στον θεσμό, παρόλο που ο δρόμος θα είναι μακρύς μέχρι τον τελικό προορισμό.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Προσγειωμένος, αλλά με ποδοσφαιρικό θράσος

Οι πράσινοι, όπως έδειξαν στο πρώτο ημίχρονο προχθές αλλά και στο δεύτερο στον πρώτο αγώνα του κυπέλλου, με αντίπαλο τον Απόλλωνα, μπορούν. Θα πρέπει να το πιστέψουν περισσότερο και κυρίως να αποφύγουν λάθη που έως τώρα τους στοίχισαν σημαντικούς βαθμούς. Η συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό στην άμυνα και η αποτελεσματικότητα στην επίθεση, θα πρέπει να συνοδεύουν την ομάδα του Αναστασίου στην «μάχη», εάν θέλει να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η δεύτερη αλλαγή του Αναστασίου, η ευθύνη και η αποφόρτιση

Επίσης, η διάρκεια στην απόδοσή της αλλά και η υπομονή, ίσως αποτελέσουν τα σημαντικότερα «κλειδιά» στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου της. Άλλωστε, στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πως, με ένα γκολ είναι μέσα στην υπόθεση πρόκριση, όποτε κι αν αυτό επιτευχθεί, με την προϋπόθεση να διατηρήσουν το μηδέν παθητικό. Το ματς είναι καθοριστικό. Κρίνεται η πρόκριση και σε μεγάλο βαθμό και οι κόποι μιας σεζόν. Εφόσον το αντιληφθούν πλήρως οι ποδοσφαιριστές, βγάλουν εγωισμό, θέληση για τη νίκη και να μην τους κυριεύσει το άγχος, τότε μπορούν να ελπίζουν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ