aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Όλα τα... λεφτά στον επιθετικό που έρχεται

Ομόνοια: Όλα τα… λεφτά στον επιθετικό που έρχεται

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην άμυνα, οι όποιες εκκρεμότητες έκλεισαν για την Ομόνοια με την παραμονή του Λούφτνερ για ακόμη μία σεζόν ως δανεικός από την Κοπεγχάγη και με τον Φαμπιάνο που ανανέωσε τη συνεργασία του για δύο χρόνια. Αμυντικά οι πράσινοι παρουσιάζονται κομπλέ, με τη διαφαινόμενη προσθήκη του Κίκο για να δώσει βάθος στο ρόστερ.

Εκεί που εστιάζεται η προσοχή των πρασίνων είναι στην γραμμή κρούσης. Παραμένει το ερωτηματικό με τον Ακιντόλα. Γίνεται προσπάθεια για να προκύψει συμφωνία με την Μίντιλαντ. Σε αντίθετη περίπτωση θα αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής για το δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ δόθηκε έμφαση στην προσθήκη ικανού επιθετικού.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Και Παπουλή και Κίκο, προ των πυλών ο Πορτογάλος!

Στην Ομόνοια είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν καλό συμβόλαιο στον εκλεκτό που θα κριθεί ως ο κατάλληλος για να κάνει τη διαφορά στην επίθεση. Ψάχνουν επιθετικό που να έχει πολλά γκολ στο βιογραφικό του, έμπειρος και ικανός να «ματώνει» συχνά τα αντίπαλα δίκτυα. Για την ώρα, όπως πληροφορούμαστε, δεν εντοπίστηκε ο ποδοσφαιριστής που θα κάνει το «κλικ» στην Ομάδα Προγραμματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ