aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Όλα τα λεφτά είναι η κούπα»

Ομόνοια: «Όλα τα λεφτά είναι η κούπα»

Από το -19 από την κορυφή της βαθμολογίας και από το -15 από την προνομιούχο 3η θέση, οι ελπίδες της Ομόνοιας για διάκριση μέσω πρωταθλήματος έχουν θρυμματιστεί.

Με ένα καλό ξεκίνημα στα πλέι οφ, με ένα εξάποντο δηλαδή, θα μπορούσε κάποιος να προσδοκεί σε ένα θαύμα. Με ένα μόνο βαθμό, όμως, στις οκτώ αγωνιστικές που απομένουν οι πιθανότητες είναι μόνο… μαθηματικές. Γι’ αυτό και όλοι στο «Ηλίας Πούλλος» κι όλοι οι φίλοι των «τριφυλλοφόρων» γενικότερα, έχουν συνειδητοποιήσει ότι «όλα τα λεφτά είναι η κούπα του κυπέλλου». Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη 6 Απριλίου όταν θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση στην Πάφο κόντρα στην τοπική ομάδα, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει είκοσι ημέρες αργότερα (26 Απριλίου) στο ΓΣΠ. Η πρόκριση στον τελικό είναι το πρώτο βήμα για να σωθεί η σεζόν, αλλά θα χρειαστεί άλλο ένα, που είναι η επικράτηση στον μεγάλο τελικό.

Οι πράσινοι πιστεύουν στην κατάκτηση του κυπέλλου και το λένε. Τόσο ο Σωφρόνης Αυγουστή όσο και οι παίκτες του, δεν θεωρούν ότι οι υπόλοιπες ομάδες που παραμένουν στο θεσμό, είναι καλύτερες ή αποτελούν φόβητρο. Απαιτείται, ωστόσο, αλλαγή νοοτροπίας και τα μάτια να είναι… εικοσιτέσσερα. Είναι πασιφανές ότι ο Κύπριος τεχνικός έχει το μυαλό του στις αναμετρήσεις με την παφιακή ομάδα και μετράει και ξαναμετράει τα κουκιά του. Εύχεται βέβαια οι δεκατρείς διεθνείς να επιστρέψουν γεροί και δυνατοί και με κάθε ευκαιρία τονίζει ότι το εμπόδιο της Πάφος FC μπορεί να υπερπηδηθεί, αν τα λάθη περιοριστούν στο ελάχιστο.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είναι άλλη μια καλή ευκαιρία για πρόβα τζενεράλε. Όπως ανακοίνωσε η ΚΟΠ, η Ομόνοια θα φιλοξενήσει την Πάφος FC την Κυριακή 2 Απριλίου και καπάκι θα την αντιμετωπίσει και πάλι εκτός έδρας για τον θεσμό του κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ