aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Όλα σταθερά πλην την δεξιά…

Ομόνοια: Όλα σταθερά πλην την δεξιά…

Ο Άνχελ Γκόμεθ ήταν αυτός που άρχισε το ράβε-ξήλωνε ή για να ακριβολογούμε το ξήλωνε-ράβε στην Ομόνοια. Μετά τις ριζικές διοικητικές αλλαγές που έγιναν στις αρχές του Καλοκαιριού, όπως ήταν αναμενόμενο το ρόστερ των πρασίνων άρχισε να χτίζεται ξανά σχεδόν από το μηδέν, ενώ λίγοι ήταν αυτοί που… σώθηκαν (Χριστοφή, Ζαρκίνιο, Τζαΐλσον, Σοάρες, Παναγή, Κατελάρης, Ντάρμπισαϊρ).

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής ανέλαβε την ποδοσφαιρική ομάδα των πρασίνων, ενώ στη συνέχεια προσλήφθηκε και ο προπονητής, Χουάν Κάρλος Ολίβα. Οι προσθαφαιρέσεις που έγιναν είναι πλέον γνωστές, ενώ το κυπριακό κοινό έχει ήδη δει δείγμα τριών (επίσημων) αγώνων από την ομάδα της πρωτεύουσας. Το τεχνικό επιτελείο της Ομόνοιας δουλεύει σκληρά μαζί με τους παίχτες του «τριφυλλιού», ενώ όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα, μιλούν για το υγιές και επαγγελματικό κλίμα που επικρατεί.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αν… στραβώσει, να μην την αποπροσανατολίσει

Σύμφωνα με τα όσα είδαμε μέχρι στιγμής από τους επίσημους αγώνες των πρασίνων, ο Χουάν Κάρλος Ολίβα δεν είναι… οπαδός των αλλαγών, καθώς στα τρία παιχνίδια απέναντι σε Αλκή, ΕΝΠ και ΑΕΚ, διατήρησε τους 9 από τους 11 ποδοσφαιριστές στην αρχική ενδεκάδα. Και εξηγούμε ποιοι δεν το… κούνησαν από την θέση τους: Μεχίας, Λόπες, Πρτσε, Βύντρα, Γκόμεθ, Σοάρες, Μόντες, Ραμίρες, Ντάρμπισαϊρ.

Ωστόσο αυτό που άλλαξε ο κόουτς του «τριφυλλιού»,  είναι η δεξιά πτέρυγα, καθώς στα δύο πρώτα παιχνίδι ο Τζαΐλσον κάλυψε τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ στον ματς της Αρένας ο Λόρα πήρε φανέλα βασικού. Όσον αφορά την δεξιά πλευρά στην επίθεση, ο τραυματισμός του Χριστοφή στο παιχνίδι της πρεμιέρας «ανάγκασε» τον Ολίβα να προβεί σε αλλαγές, καθώς το κενό του Κύπριου ποδοσφαιριστή κάλυψαν οι Μόντες και Ζίβετς.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η «φαγούρα» κρατά σχεδόν 5½ χρόνια

Πλέον ο αρχηγός της Ομόνοιας κάνει αγώνα δρόμου για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Απόλλωνα, ωστόσο φαντάζει αδύνατο να αγωνιστεί αν προλάβει. Έτσι, πιθανόν τη θέση του να πάρει ξανά Σλοβένος, ενώ ερωτηματικό αποτελεί αν θα επιστρέψει ο Τζαΐλσον ή αν θα παραμείνει ο Λόρα στο άκρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ