aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Όλα προς όφελος του μπάτζετ…

Ομόνοια: Όλα προς όφελος του μπάτζετ…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ήλθε για να μείνει, να συνεισφέρει και να οδηγήσει την Ομόνοια ψηλά. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει με τις ενέργειες που γίνονται ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα ο Σταύρος Παπασταύρου. Έχει όραμα, νοιάζεται για το καλό του Συλλόγου και θέλει να δημιουργήσει σταδιακά κάτι καλό. Το είπε και το εννοεί, για «επιστροφή της Βασίλισσας στο θρόνο της», λένε όσοι τον γνωρίζουν καλά.

Οι κινήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα, τόσο για το γηπεδικό όσο και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αποσκοπούν σε όφελος του μπάτζετ. Όπως τόνισε στο «Goal» καλά ενημερωμένη πηγή, ο Παπασταύρου προσβλέπει σε συνεχή αύξηση του προϋπολογισμού της ομάδας και σ’ αυτό θα συμβάλει και μέσω της εξοικονόμησης χρημάτων από τα έξοδα για χρήση γηπέδου αλλά και από το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι Ελλαδίτες, ο Τζιωνής και το… θέμα

Είναι αποφασισμένος και το έκανε ξεκάθαρο στους συνεργάτες του πως, θα αξιοποιήσει στον μέγιστο βαθμό το όνομα της Ομόνοιας. Θεωρεί ότι πουλά πολύ περισσότερο. Γι’ αυτό και ο Σύλλογος της Λευκωσίας τερμάτισε μονομερώς το συμβόλαιο που διατηρούσε με την Primetel και βγήκε σε προσφορές. Την ίδια ώρα έκρινε πως, το ποσό που πληρώνει η Ομόνοια στο ΓΣΠ είναι εξαιρετικά μεγάλο, γι’ αυτό και αποτάθηκε στον ΚΟΑ για το Μακάρειο. Μάλιστα, εάν αυτή η προσπάθεια για τον οποιοδήποτε λόγο πέσει στο κενό, φαίνεται να έχει εναλλακτικές λύσεις με άλλα στάδια κι ας μην είναι στη Λευκωσία.

Με αυτό τον τρόπο, η Ομόνοια από τη μια θα αυξήσει τα έσοδά της από τα τηλεοπτικά από την άλλη θα μειώσει τα έξοδά της για τη χρήση του σταδίου που θα αγωνίζεται, ποσό που θα… επενδυθεί στον προϋπολογισμό. Θα είναι μια εξέλιξη που θα της επιτρέψει να εντάξει στο ρόστερ της ακριβότερους και λογικά πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Γεγονός που θα της δώσει το δικαίωμα να ελπίζει με μεγαλύτερες πιθανότητες σε υλοποίηση των υψηλών στόχων της.

Την ίδια ώρα, η πλήρης αναβάθμιση του προπονητικού κέντρου «Ηλίας Πούλλος», με την Ομόνοια να έχει ήδη καταθέσει τα σχέδια στην Πολεοδομία και αναμένει την άδεια για να αρχίσουν τα έργα, θα της επιτρέψει να δουλέψει πολύ πιο επαγγελματικά αλλά και να έχει αύξηση των εσόδων της. Γιατί, έχοντας γήπεδο στο προπονητικό κέντρο με εξέδρα χωρητικότητας 3.000 θέσεων, θα μπορεί να δώσει φιλικά παιχνίδια που θα της αποφέρουν κέρδος. Τέτοιες ενέργειες μεγαλώνουν ένα Σύλλογο και αυτό οραματίζεται ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ