aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Όλα πιθανά μέχρι και την εκπνοή!

Ομόνοια: Όλα πιθανά μέχρι και την εκπνοή!

Την ώρα που η ομάδα αφήνει πίσω της το ντέρμπι με την Ανόρθωση και επικεντρώνεται στην προετοιμασία για το ματς της Τετάρτης με τον Ερυθρό Αστέρα, η Ομάδα Προγραμματισμού της Ομόνοιας το παλεύει για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

Όλα είναι πιθανά μέχρι και την εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου, μεσάνυχτα Τρίτης. Υπάρχουν υποψήφιοι, προκύπτουν συνεχώς κι άλλοι και αν προκύψει επιλογή που να ικανοποιεί πλήρως αγωνιστικά και να είναι εντός οικονομικού πλαισίου, θα γίνει κίνηση της τελευταίας στιγμής.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Delete στο τρίτο ημίχρονο, ώρα για pre game

Αν και υπάρχουν δύο κενές θέσεις στο ρόστερ δύσκολα θα γίνουν δύο μετεγγραφές. Ο Χένινγκ Μπεργκ δήλωσε αρκετές φορές ευχαριστημένος με την ποιότητα και την ποσότητα του ρόστερ, ενώ μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ανόρθωση άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην γίνει περαιτέρω ενίσχυση.  «Θα κάνουμε μετεγγραφή αν θα μας ανεβάσει επίπεδο, αλλιώς δεν θα κάνουμε. Με αυτή την ομάδα τερματίσαμε στην πρώτη θέση», είπε ο Νορβηγός προπονητής.

Διαβάστε επίσης: Στην Αστυνομία ο Γρηγόρη, κατήγγειλε εξύβριση και επίθεση  

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ