aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Όλα πιθανά με Τιάγκο, δύσκολο για Λούφτνερ

Ομόνοια: Όλα πιθανά με Τιάγκο, δύσκολο για Λούφτνερ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα πάντα σε μια μετεγγραφική περίοδο είναι πιθανά. Εάν δεν πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Τιάγκο. Παρόλο που οι ενδείξεις τον έφεραν να αποχωρεί από την Ομόνοια, φαίνεται να γίνονται δεύτερες σκέψεις αφού ο Μπεργκ «πάει» τον Βραζιλιάνο και αυτό επιβεβαιώνεται από τις συμμετοχές και τον χρόνο που του έδωσε. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του 34χρονου μεσοεπιθετικού, που έχει δεχθεί προτάσεις και από άλλες ομάδες.

Αντιθέτως, η περίπτωση του Λούφτνερ είναι πολύ διαφορετική αφού ανήκει στην Κοπεγχάγη, με την οποία διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Ο ίδιος δήλωσε ότι επιθυμεί να συνεχίσει, όμως εάν ο σύλλογος της Δανίας απαιτήσει μεγάλο ποσό για παραχώρησή του, αφού δεν τίθεται πλέον θέμα δανεισμού του, τότε η Ομόνοια θα κινηθεί για άλλη περίπτωση κεντρικού αμυντικού.

Για την ώρα όλα είναι ρευστά και η παραμονή του θα κριθεί από τις απαιτήσεις των Δανών. Ο Νεόφυτος Λάρκου ανακοίνωσε, μιλώντας στην εκπομπή «Τοtal Green» την ανανέωση της συνεργασίας με τους Τζόρντι Γκόμεθ και Τόμας Χούμποτσαν. Οι σίγουροι, για την ώρα, που αποχωρούν είναι οι Μαυρίας και Γκόμες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ