aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Όλα πιθανά με Κατελάρη και αυτό που δεν του εγγυώνται

Ομόνοια: Όλα πιθανά με Κατελάρη και αυτό που δεν του εγγυώνται

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μένει ή φεύγει, είτε ως δανεικός είτε ως ελεύθερος, ο Φάνος Κατελάρης; Ερώτημα που θα απαντηθεί σύντομα, μόλις ο διεθνής μεσοαμυντικός ολοκληρώσει τις διακοπές του, αφού αγωνιζόταν μέχρι προσφάτως με την Ζάλαεγκερζεγκι στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας.

Ομόνοια και Κατελάρης θα συναντηθούν για να συζητήσουν το μέλλον του ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Να εκφράσει ο 23χρονος μεσοαμυντικός την πρόθεσή του, αλλά και τι σκέφτεται ο Χένινγκ Μπεργκ για τον ποδοσφαιριστή, εάν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Αν και τη δεδομένη στιγμή όλα είναι πιθανά, ο Κατελάρης ίσως βρεθεί και πάλι εκτός Ομόνοιας, αφού επιθυμία του είναι να βρίσκεται σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να του το εγγυηθεί η Ομόνοια.

Ωστόσο, πριν τη συνάντηση των δύο πλευρών δεν μπορεί να λεχθεί τίποτα με βεβαιότητα. Πάντως, για τον Κατελάρη φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες στην Κύπρο και όχι μόνο, οι οποίες εάν του εγγυηθούν ότι θα είναι βασικό στέλεχος τότε θα πει το «ναι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ