aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Όλα γύρω από τον Φαμπιάνο

Ομόνοια: Όλα γύρω από τον Φαμπιάνο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο για την Ομόνοια της επικείμενης περιόδου. Πρόκειται για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της ομάδας και του πρωταθλήματος της σεζόν 2020-21. Ο στυλοβάτης της ευρωπαϊκής πορείας της Ομόνοιας, που είχε ως αποτέλεσμα την παρθενική παρουσία της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και της πορείας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 11 χρόνια.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο από τη στιγμή που τον «γλυκοκοιτάζουν» άλλες ομάδες. Απόλυτα φυσιολογικό αφού έχει κάνει εξαιρετική σεζόν και τα βλέμματα έχουν πέσει πάνω του. Ωστόσο επίσημη πρόταση στην Ομόνοια δεν έχει φθάσει.

Αλλά και αυτό να γίνει, εναπόκειται στο σύλλογο της Λευκωσίας να αποφασίσει για το μέλλον του, παρόλο που είναι κάτι που θα δει από κοινού με τον Φαμπιάνο. Θα κριθεί από το πόσο συμφέρουσα θα είναι η πρόταση και για τις δύο πλευρές αλλά και από την ομάδα και το πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, η Ομόνοια έχει ως πρώτιστο μέλημα την επέκταση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τερματοφύλακα. Οι πράσινοι δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν ένα βασικό γρανάζι τους. Γι’ αυτό και διατηρούν ανοιχτή γραμμή με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή και αφού ετοιμαστεί το έδαφος, θα επιδιώξει στο σωστό τάιμινγκ να πετύχει αυτό που επιδιώκει, να αποσπάσει την υπογραφή του Φαμπιάνο.

Να τον «δέσει» στο «Ηλίας Πούλλος» για ακόμη μια διετία, δηλαδή έως τα 36 του χρόνια. Για να υλοποιηθεί μια τέτοια προσπάθεια, είναι πιθανό να καταστήσει τον Βραζιλιάνο ως τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού». Με εμφανίσεις όπως τις φετινές, στην Ομόνοια θα πουν «χαλάλι του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ