aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Όλα δείχνουν έναν… έρωτα μεγάλο

Ομόνοια: Όλα δείχνουν έναν… έρωτα μεγάλο

Ο νέος (Χάμπος Χαραλάμπους) είναι ωραίος, ο παλιός (Φώτης Παπουλής) είναι αλλιώς και η Ομόνοια πέτυχε τον ουσιαστικό της στόχο στο Τσίρειο. Το είπε άλλωστε ξεκάθαρα και ο Νιλ Λένον τονίζοντας την ικανοποίησή του για το τελικό αποτέλεσμα και την εμφάνιση στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Coca-Cola. Το 1-1 δεν δίνει την πρόκριση στους «4», αλλά είναι ένα ισχυρό θεμέλιο ενόψει του επαναληπτικού. Σε 25 ημέρες περίπου, ο Ιρλανδός τεχνικός θα έχει εγκλιματιστεί για τα καλά, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι όλες οι ενδείξεις οδηγούν στην αναμέτρηση με τη μεγαλύτερη ίσως προσέλευση του πράσινου κόσμου στην τρέχουσα περίοδο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Λένον μάς είχε προειδοποιήσει για τη χρησιμοποίηση του Χαραλάμπους. Όταν μετά τον αγώνα με τη Δόξα έλεγε «ο Χαραλάμπους ήταν εξαιρετικός, έπαιξε σαν έτοιμος παίκτης», δεν ήταν απλή φιλοφρόνηση. Επί των (λιγοστών) ημερών του Ιρλανδού προπονητή είναι βασικός, έγραψε δύο ενενηντάλεπτα και όλα δείχνουν έναν… έρωτα μεγάλο. «Ήταν και πάλι πολύ καλός. Συμπλήρωσαν ο ένας τον άλλο πολύ καλά με τον Μπασιρού. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ο οποίος χρειάζεται ενθάρρυνση και ανάπτυξη για να συνεχίσει να βελτιώνεται», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Λένον για τον (σχεδόν) 20χρονο Χάμπο. Ο «μικρός» είχε κάποιες ευκαιρίες επί Μπεργκ, έχει τα απαραίτητα προσόντα, έχει απίστευτη αυτοπεποίθηση και έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι ήρθε η στιγμή του. Μετρά, άλλωστε, τρεις ευρωπαϊκές συμμετοχές στην ενδεκάδα, τρεις ενενηντάλεπτες συμμετοχές στο κύπελλο και έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 331 αγωνιστικά λεπτά. Δεν είναι πρωτάρης και καλείται να αρπάξει τη νέα ευκαιρία από τα μαλλιά, αφού χθες κλήθηκε (για πρώτη φορά) και στην εθνική Ανδρών.

Στο Τσίρειο, οι προβολείς στράφηκαν στον… παλιό Φώτη Παπουλή, λόγω και του γκολ που πέτυχε. Ο Ελλαδίτης χάρισε το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ στους «τριφυλλοφόρους», αλλά συνηθισμένα τα βουνά απ’ τα χιόνια. Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός, στα 37 του χρόνια γνωρίζει πολύ καλά πού και πότε μπορεί να κάνει τη διαφορά. «Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο. Είμαι επαγγελματίας αθλητής, αγαπάω αυτό που κάνω. Δεν ξέρω πότε πρέπει να κλείσω αυτά τα φώτα. Βλέπω το τώρα, είναι πολύ ωραίο. Η Ομόνοια μού δίνει τα πάντα και αυτό που πρέπει για να γίνομαι καλύτερος ακόμα και στα 37 μου», σχολίασε ο Φώτης Παπουλής, που αποθεώθηκε —όσο κανένας άλλος— από τον κόσμο των πρασίνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ