aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οικονομικό πλήγμα και όχι μόνο

Ομόνοια: Οικονομικό πλήγμα και όχι μόνο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πριν καλά – καλά η Ομόνοια αρχίσει τη διάθεση των πακέτων εισιτηρίων για τα ματς στον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, να σου η απόφαση της κυβέρνησης για κεκλεισμένων των θυρών αγώνων από σήμερα και για διάστημα δύο εβδομάδων, δηλαδή έως και τις 2 Νοεμβρίου. Αρνητική εξέλιξη για τους πράσινους αφού θα δώσουν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα για τον όμιλο απέναντι στην Αϊντχόβεν, στις 29 Οκτωβρίου, χωρίς τον κόσμο τους.

Το ίδιο θα ισχύσει και στο ματς πρωταθλήματος με το Παραλίμνι την επόμενη αγωνιστική, 25 Οκτωβρίου. Όσοι πρόλαβαν να αγοράσουν πακέτο για τα ευρωπαϊκά ματς, θα τους επιστραφεί από τον σύλλογο το ποσό που αντιστοιχεί για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα, σύμφωνα και με την αναφορά στην πρόσφατη ανακοίνωση για τη διάθεση των πακέτων.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Σκοράρει… δεν χάνει

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε το γραφείο Τύπου της ομάδας το απόγευμα του Σαββάτου, σταμάτησε η διάθεση των ευρωπαϊκών πακέτων. Στην Ομόνοια εύχονται να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα στη συνέχεια και οι επόμενοι δύο αγώνες, με Γρανάδα και ΠΑΟΚ να γίνουν στην παρουσία κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Με Γκόμεθ στο Δασάκι (αποστολή)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ