aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οικονομική ηρεμία, ίσως το μεγαλύτερο ατού της!

Ομόνοια: Οικονομική ηρεμία, ίσως το μεγαλύτερο ατού της!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Απούσα από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα την τελευταία διετία η Ομόνοια. Γεγονός που πλήγωσε τον εγωισμό της. Τα διαδοχικά λάθη οδήγησαν την ομάδα στον μαρασμό. Το διπλό «χτύπημα» ήταν και απόρροια της κακής οικονομικής διαχείρισης. Ως αποτέλεσμα, η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου να ανάψει πράσινο για παραχώρηση της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος σε εταιρεία.

Οι αλλαγές στην Ομόνοια πολλές, διοικητικά και αγωνιστικά. Ο Σύλλογος πέρασε σε μια νέα εποχή, με την προσδοκία ότι θα επανέλθει στο προσκήνιο, θα δημιουργηθεί η ομάδα εκείνη που θα πρωταγωνιστεί και σταδιακά θα επιστρέψει στις επιτυχίες, στους τίτλους.

Πολλά τα νέα πρόσωπα παντού. Δεκαπέντε νέοι ποδοσφαιριστές και «χτίσιμο» της ομάδας από το μηδέν. Εάν θα πετύχει ή όχι και σε ποιο βαθμό είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος, το γήπεδο. Το δεδομένο και ίσως το μεγαλύτερο ατού της Ομόνοιας τη νέα περίοδο θα είναι η οικονομική ηρεμία. Πάνε χρόνια οι ποδοσφαιριστές να πληρώνονται στην ώρα τους. Ένα σημαντικό στοιχείο, που επιτρέπει στην ομάδα να δουλεύει απρόσκοπτα, χωρίς να επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες. Είναι κάτι που έλειψε από την Ομόνοια τα τελευταία χρόνια και κακά τα ψέματα επιδρούσε αρνητικά στην ομαλή λειτουργία της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ζωντανά στο Ομόνοια Premium το φιλικό με την Χάποελ Τελ Αβίβ

Η Ομόνοια, λοιπόν, αρχίζει τη νέα σεζόν μ’ ένα θετικότατο στοιχείο, σε σχέση με τις προηγούμενες περιόδους. Κάτι που έζησαν λίγοι από το υφιστάμενο ρόστερ και είναι σε θέση να αντιληφθούν τη μεγάλη αλλαγή και γνωρίζουν πως τα πράγματα θα είναι αλλιώς. Όπως είπε και ο Παπασταύρου στην πρόσφατη ομιλία τους προς τους ποδοσφαιριστές, μέσω skype: «Το μόνο που δεν μπορούμε να κάνουμε (ως εταιρεία) είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο». Η εταιρεία προσφέρει την οικονομική ηρεμία που έψαχνε για χρόνια η Ομόνοια, τα υπόλοιπα στο γήπεδο αφού τα αποτελέσματα θα κρίνουν εάν η σεζόν θα είναι πετυχημένη ή όχι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ