aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι ξεχωριστές περιπτώσεις των Αλμπίν και Μότα που δεν είδαμε  

Ομόνοια: Οι ξεχωριστές περιπτώσεις των Αλμπίν και Μότα που δεν είδαμε  

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε. Οι ποδοσφαιριστές της… νέας Ομόνοιας αποτελούμενης κυρίως από νέα αποκτήματα «κατάπιαν» πολλά χιλιόμετρα στο προπονητικό κέντρο «Ρέμες» της Πολωνίας, καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σκληρές προπονήσεις με έμφαση τόσο στη φυσική κατάσταση, όσο και στον αγωνιστικό προσανατολισμό.

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα στα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας στην Πολωνία δοκίμασε αρκετά πράγματα τόσο σε σχηματισμούς, όσο και στις επιλογές των θέσεων που χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Όπως δήλωσε ο Ισπανός προπονητής προτεραιότητα του ήταν να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, κάτι που σε μεγάλο βαθμό έπραξε.

Άλλωστε, το τελικό μοντάρισμα της Ομόνοια θα γίνει στα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας που θα διεξαχθούν στην Κύπρο με πρώτο αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή 5/8 στο ΓΣΠ. Δύο ποδοσφαιριστές που δεν «γνώρισαν» ακόμα οι οπαδοί της Ομόνοιας (καθώς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ Premium, τα τρία πρώτα φιλικά) είναι οι Χουάν-Άνχελ Αλμπίν και Μάρκο Μότα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αναθεώρηση συμφωνιών

Ο Ουρουγουανός επιτελικός μέσος έπαιξε μόλις 53΄, ενώ ο Ιταλός δεξιός μπακ δεν αγωνίστηκε καθόλου. Ο Αλμπίν ήταν πιο πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, γι’ αυτό και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, ώστε να καλύψει έδαφος και να είναι απόλυτα έτοιμος στα επόμενα φιλικά που θα γίνουν στην Κύπρο. Ο Μότα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και περιορίστηκε σε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Άνχελ Γκόμεθ και Χουάν Κάρλος Ολίβα είναι βέβαιοι για την αξία των δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι βάσει βιογραφικού θεωρούνται από τις πιο ηχηρές μετεγγραφές των πρασίνων. Με την ποιότητα και την εμπειρία τους αναμένεται να προσδώσουν δυναμική και αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Ποια ομάδα έχει τους περισσότερους οπαδούς (αποτελέσματα έρευνας)

Δεν υπάρχει βιασύνη καθώς το πρωτάθλημα θα αρχίσει σε περίπου ένα μήνα, οπότε οι Αλμπίν και Μότα έχουν τον χρόνο για να ενσωματωθούν σταδιακά και την κατάλληλη στιγμή στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ