aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι τρεις προϋποθέσεις του Μπεργκ για επιθετικό

Ομόνοια: Οι τρεις προϋποθέσεις του Μπεργκ για επιθετικό

Με το… τσιγκέλι βγάζει κανείς πληροφορίες από το στόμα του Χένινγκ Μπεργκ για τα μετεγγραφικά ζητήματα της Ομόνοιας. Ο Νορβηγός τεχνικός είναι δύσκολος στα θέματα ενίσχυσης και αυτό δεν είναι σημερινό νέο, αλλά μας το δίδαξε η πορεία του στον πάγκο του «τριφυλλιού» τα προηγούμενα 2,5 χρόνια.

Μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό ο Μπεργκ αποκάλυψε ότι η βασική προτεραιότητα της Ομόνοιας στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο είναι η απόκτηση επιθετικού. Μάλιστα, έθεσε τρεις βασικές προϋποθέσεις για να γίνει αυτή η κίνηση. 1) Να είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής από αυτούς που έχει στο ρόστερ. 2) Να είναι μέσα στο διαθέσιμο μπάτζετ της Ομόνοιας και 3) Να επιθυμεί και αυτός να ντυθεί στα πράσινα. «Διαφορετικά δεν θα τον πάρουμε και θα συνεχίσουμε με το πολύ καλό ρόστερ που έχουμε», συμπλήρωσε ο προπονητής της Ομόνοιας.

Καταλήγοντας, μετά από σχετική ερώτηση για το πλάνο ενίσχυσης πέραν του επιθετικού ο Χένινγκ Μπεργκ μάλλον έκοψε την όρεξη των φίλων της Ομόνοιας: «Δεν έχουμε μεγάλα σχέδια για την ώρα. Αν κάνουμε κάτι, θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε». Το άμεσο μέλλον θα διαφανεί κατά πόσο ο προπονητής των πρασίνων ήθελε να προσγειώσει τους οπαδούς της ομάδας του ξεκαθαρίζοντας το μετεγγραφικό τοπίο ή εάν θέλησε να θολώσει το τοπίο κρατώντας κλειστά τα χαρτιά των περσινών πρωταθλητών.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Ψάχνουμε επιθετικό. Αν δεν βρούμε καλύτερο και στο μπάτζετ μας δεν θα τον πάρουμε»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ