aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι τρεις που τρέχουν για το «αιώνιο»

Ομόνοια: Οι τρεις που τρέχουν για το «αιώνιο»

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας δεν υπολογίζονται από τον Χένινγκ Μπεργκ για το σημερινό ματς με το Παραλίμνι στο ΓΣΠ (16:00). Αυτοί είναι οι Τζόρντι Γκόμεθ, Μαρίνος Τζιωνής, Τομάς Χούμποτσαν και Φαμπιάνο Ριμπέιρο.

Οι τρεις πρώτοι, που ταλαιπωρούνται από μυϊκή κάκωση, θα τρέξουν με την ελπίδα να είναι διαθέσιμοι στο επόμενο παιχνίδι, που είναι το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, στις 2 Μαρτίου. Εάν θα προλάβουν, είναι κάτι που θα διαφανεί περί τα τέλη της ερχόμενης βδομάδας. Για την ώρα κρίνονται αμφίβολοι.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», κατά πάσα πιθανότητα θα διατηρήσει την ενδεκάδα που άρχισε το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΛ. Δηλαδή, τον Παντίλιμον κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Μαυρία, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέτσγιακς. Στη μεσαία γραμμή, τους Κούσουλο και Γκόμες ως ανασταλτικοί και τον Μποτεάκ ως επιτελικό μέσο.

Στα άκρα της επίθεσης, δεξιά ο Ακιντόλα, αριστερά ο Τιάγκο και στην κορυφή ο Ντέρμπισαϊρ. Ίσως αυτή τη φορά όμως, να κινείται ως επιτελικός ο Τιάγκο και ως αριστερός εξτρέμ ο Μποτεάκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ