aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι τρεις νέοι στην αναφορά…

Ομόνοια: Οι τρεις νέοι στην αναφορά…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Θετικές εντυπώσεις άφησαν οι τρεις νέοι παίκτες της Ομόνοιας στην πρώτη τους συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα, που ήταν στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα. Σίγουρα είναι νωρίς για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, όμως κάποια στοιχεία για τον καθένα ξεχωριστά φάνηκαν αμέσως, όμως η συνέχεια είναι αυτή που θα φανερώσει την πλήρη αγωνιστική ταυτότητα και ποιότητα τους, και κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν αρκετά την ομάδα… Εξάλλου, και οι τρεις στερούνται φυσικής κατάστασης για την ώρα, όπως διαπιστώθηκε στο χθεσινό ματς στο ΓΣΠ και θα χρειστού ακόμη χρόνο για να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα. Οι Χάρης Μαυρίας και Δημήτρης Κολοβός δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν 90λεπτο, σε αντίθεση με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν.

ΧΑΡΗΣ ΜΑΥΡΙΑΣ: Στα 73 λεπτά που αγωνίστηκε ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και απλός στο παιχνίδι του, χωρίς περιττές ενέργειες .Οπότε έβρισκε την ευκαιρία προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί ιδανικά τους κενούς χώρους για να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Φαίνεται πως είναι αρκετά γρήγορος ποδοσφαιριστής με ή χωρίς την μπάλα στα πόδια και του αρέσει να ανοίγει διαδρόμους στους συμπαίκτες του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ: Αγωνίστηκε για 69 λεπτά και οι πλείστες επιθετικές προσπάθειες της Ομόνοιας μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο άρχιζαν από τα δικά του πόδια. Ήταν αρκετά ορεξάτος και έδειξε πως είναι παίκτης με καλό χειρισμό της μπάλας. Είναι το στυλ του να κρατά την μπάλα προσπαθώντας με ατομικές ενέργειες να «αδειάσει» αντιπάλους και να δώσει ασίστ.

ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ: Φάνηκε πως κουράστηκε αρκετά, όμως αναγκαστικά έβγαλε όλο το 90λεπτο, καθώς δεν είχε άλλη αλλαγή στο χέρι ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός ήταν αρκετά καλός, ενώ είχε συμμετοχή και στο γκολ της ομάδας του όταν συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Λόρα. Οι πάσες και οι μπαλιές του είναι πολύ «γλυκιές», προσπαθούσε τις περισσότερες φορές να παίξει την μπάλα με τη μία, ενώ όταν του δόθηκε η ευκαιρία επιχείρησε και κάποια μακρινά σουτ. Έδειξε πως είναι παίκτης που του αρέσει να «σερβίρει» γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ