aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι τρεις μετεγγραφικές προτεραιότητες και η πρόταση στον Γκόμεθ

Ομόνοια: Οι τρεις μετεγγραφικές προτεραιότητες και η πρόταση στον Γκόμεθ

Αρκετά ανοικτά μέτωπα έχει ενώπιον του το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας. Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ, «ανοικτό» παραμένει το κεφάλαιο με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των πρασίνων καθώς γίνονται ενέργειες για «διαζύγιο» με την PrimeTel, ενώ και το γηπεδικό βρίσκεται στα πρώτα θέματα που απασχολούν τους πράσινους. Υπενθυμίζουμε πως το «τριφύλλι» παρέθεσε νέους όρους στη συνεργασία του με τον ΓΣΠ, ενώ έγινε και βολιδοσκόπηση για χρήση του Μακάρειου σταδίου.

Διαβάστε επίσης: Η απαίτηση της Ομόνοιας από τον ΓΣΠ και τα χρωστούμενα των «αιωνίων»

Ωστόσο, σε πλήρη εξέλιξη είναι και ο προγραμματισμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Νεόφυτος Λάρκου και Γιάννης Αναστασίου βρίσκονται σε συνεχείς επαφές, καθώς καλούνται να πάρουν αποφάσεις για τις προσθαφαιρέσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, η ομάδα προγραμματισμού του «τριφυλλιού» έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αριστερού μπακ και ανασταλτικού μέσου. Γι’ αυτό και έχουν ενημερωθεί εκπρόσωποι ποδοσφαιριστών, ώστε να προτείνουν ποδοσφαιριστές στις εν λόγω θέσεις.

Όσον αφορά τους παίκτες που θα αποτελέσουν παρελθόν, Λάρκου και Αναστασίου έχουν αποφασίσει σε μεγάλο βαθμό σχετικά με το ποιοι θα αποχωρήσουν. Ωστόσο, οι πλείστοι διατηρούν συμβόλαιο με την ομάδα της πρωτεύουσας και για τη νέα σεζόν, γι’ αυτό και η διοίκηση των πρασίνων θα αρχίσει επαφές για… έκδοση «διαζυγίων», διαδικασία η οποία κρίνεται ως δύσκολη.

Διαβάστε επίσης: «Παράλογα όσα ζητά η Ομόνοια, αν δεχτούμε θα κλείσει ο ΓΣΠ»

Τέλος, το συμβόλαιο Τζόρντι Γκόμεθ ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Μάιο, ωστόσο είναι από τους διακριθέντες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς έδειξε πως είναι ικανός να βοηθήσει την Ομόνοια. Έτσι, θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως το Δ.Σ. του «τριφυλλιού» θα καταθέσει νέα πρόταση στον Καταλανό μέσο για ανανέωση της συνεργασίας τους, και απομένει μόνο να τα βρουν οι δύο πλευρές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ