aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι θέσεις που ψάχνει για ενίσχυση

Ομόνοια: Οι θέσεις που ψάχνει για ενίσχυση

Η Ομόνοια έχει ως στόχο να συνεχίσει μόνο με νίκες, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στην κορυφή, την ώρα που η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και δεν την αφήνει αδιάφορη.

Γι’ αυτό και άρχισε η αναζήτηση ποδοσφαιριστών για συγκεκριμένες θέσεις, ενώ έτοιμος παρουσιάζεται και ο Ασάντε. Οι πράσινοι, λοιπόν, όπως πληροφορούμαστε ενημέρωσε εκπροσώπους ποδοσφαιριστές ότι ενδιαφέρονται για επιθετικό, επιτελικό μέσο, κεντρικό μέσο και κεντρικό αμυντικό. Χωρίς να σημαίνει ότι στο τέλος θα υλοποιήσουν και τις τέσσερις μετεγγραφές.

Άλλωστε, για κάθε προσθήκη θα πρέπει να προκύψει και αποχώρηση. Κι αν 1-2 ποδοσφαιριστές «φωτογραφίζονται» για αποχώρηση, τίθεται το ερώτημα ποιοι άλλοι θα δουν την πόρτα της εξόδου για να υλοποιηθεί ο μέγιστος αριθμός μετεγγραφών. Δεδομένα οι πράσινοι θα προχωρήσουν σε μετεγγραφές, εφόσον εντοπίσουν αυτό που θέλουν και είναι σχεδόν σίγουροι ότι οι ποδοσφαιριστές αυτοί θα κάνουν τη διαφορά. Θα προσδώσουν κάτι παραπάνω απ’ αυτούς που είναι σήμερα στο ρόστερ.

Την στιγμή που ο Ιανουάριος δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για να βρεις αυτό που πραγματικά ψάχνεις. Μπεργκ και Ταραπουλούζης, που θα έχουν την ευθύνη για τις μετεγγραφές, προετοιμάστηκαν και όσο πλησιάζει η μετεγγραφική περίοδος όλο και θα κοσκινίζουν επιλογές παικτών που προτείνονται.

Όταν κάποιοι θα τους κάνουν «κλικ», θα τρέξουν και τις διαδικασίες για να τους ντύσουν στα πράσινα. Παράλληλα θα πρέπει να αρχίσουν και οι συζητήσεις με υποψήφιους προς αποχώρηση ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ