aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι τέσσερις που «γλίτωσαν» στο ντέρμπι «αιώνιων»

Ομόνοια: Οι τέσσερις που «γλίτωσαν» στο ντέρμπι «αιώνιων»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (0-0), στο οποίο οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια κι ας μην έφθασαν στη νίκη παρόλο που χρειαζόταν λίγη τύχη και ευστοχία παραπάνω, ξεκουράστηκαν, αφού ο Χένινγκ Μπεργκ παραχώρησε ρεπό.

Δόθηκε ραντεβού για χθες στο «Ηλίας Πούλλος», κι άρχισε έτσι η προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα, που είναι με τη Δόξα στο ΓΣΠ την Κυριακή, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος και την πρώτη στον β’ γύρο της κανονικής διάρκειας.

Δημήτρης Χριστοφή και Ζοέλ Περέιρα αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και θα διαφανεί τις επόμενες μέρες σε ποια κατάσταση είναι και αν θα προλάβουν το προσεχές παιχνίδι. Το ευχάριστο για τους πράσινους είναι ότι, οι ποδοσφαιριστές που ήταν στο όριο των κίτρινων καρτών (Μίκαελ Λούφτνερ, Τιάγκο Φερέιρα, Ματ Ντάρμπισαϊαρ, Τζόρντι Γκόμεθ) δεν αντίκρισαν κάρτα στο «αιώνιο» ντέρμπι και είναι διαθέσιμοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ