aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι σκέψεις του Μπεργκ για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Ομόνοια: Οι σκέψεις του Μπεργκ για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τέσσερις προπονήσεις μακριά από το «αιώνιο» ντέρμπι βρίσκεται η Ομόνοια. Οι πράσινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους, η οποία θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής, αφού το ματς είναι ορισμένο για τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου. Εντούτοις, αν και νωρίς, ο Χένινγκ Μπεργκ αφού έχει στη διάθεσή του τους ποδοσφαιριστές που εμπιστεύθηκε στα τελευταία τρία ματς και στα οποία η Ομόνοια πέτυχε ισάριθμες νίκες, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να προβεί σε αλλαγές.

Οι έντεκα που αγωνίζονται το τελευταίο διάστημα έδειξαν να έχουν «δέσει» ως σύνολο, η εικόνα της ομάδας παρουσιάζει συνεχή βελτίωση και δείχνει ικανή να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο. Με τους ίδιους έντεκα ο Νορβηγός τεχνικός θα προσαρμόσει αναλόγως την τακτική του και θα αναμένει από τους ποδοσφαιριστές του αυτά που θα δουλέψουν στις προπονήσεις να τα παρουσιάσουν και στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ. Το πάθος σε τέτοια ματς κρίνεται αναγκαίο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η βεβαιότητα και η απαίτηση του Παπασταύρου ενόψει ΑΠΟΕΛ

Εντός της ημέρας αναμένεται ενημέρωση από πλευράς Ομόνοιας για τη σοβαρότητα του προβλήματος που αποκόμισε ο Δημήτρης Χριστοφή στον προσαγωγό στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με το Παραλίμνι, αλλά και το διάστημα αποχής του. Ο διεθνής επιθετικός χάνει σίγουρα το προσεχές ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Παρόλο που δεν ήταν στις βασικές επιλογές, η απουσία του μειώνει τις επιλογές του Μπεργκ.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Ο ΑΠΟΕΛ και οι οργανωμένοι έξω από το “Ηλίας Πούλλος”»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ