aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι σημειώσεις του Μπεργκ και ο Μποτεάκ

Ομόνοια: Οι σημειώσεις του Μπεργκ και ο Μποτεάκ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Το «Ηλίας Πούλλος» γέμισε ξανά χθες το απόγευμα. Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που τους παραχωρήθηκε στο Σαββατοκύριακο, και στρώθηκαν στη δουλειά ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ο Χένιγνκ Μπεργκ περίμενε τους παίκτες του με αρκετές σημειώσεις, τόσο για την προσεχή αντίπαλό τους όσο και για τις αδυναμίες που εντόπισε στον προηγούμενο αγώνα με τον Απόλλωνα. Μπορεί τα όποια λάθη έγιναν από πλευράς «πρασίνων» να μην κόστισαν, όμως δεν πέρασαν σε καμία περίπτωση απαρατήρητα και στόχος του Νορβηγού τεχνικού είναι τα διορθώσει με τους παίκτες του ώστε να μην επαναληφθούν. Απ’ εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο μοναδικός παίκτης που είναι αμφίβολος είναι ο Μποτεάκ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η… αγαπημένη αλλαγή του Μπεργκ

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα δοκιμάσει εντός της εβδομάδας να ακολουθήσει μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης, όμως και πάλι δύσκολα στην Ομόνοια θα ρισκάρουν τη συμμετοχή του εάν δεν είναι 100% ετοιμοπόλεμος. Το πιο πιθανόν είναι να του δοθεί χρόνος, μιας κι θα ακολουθήσει διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, για να αποθεραπευτεί πλήρως και να είναι στις επιλογές του Μπεργκ για το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (20/10).

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Άλλο ένα καμπανάκι κινδύνου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ