aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι προθέσεις και ο επαγγελματισμός του Λανγκ

Ομόνοια: Οι προθέσεις και ο επαγγελματισμός του Λανγκ

Καμία πρόθεση αποχώρησης από το νησί μας δεν έχει ο Άνταμ Λανγκ. Ο Ούγγρος αμυντικός σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της χώρας του υπογράμμισε πως αν αποχωρήσει από την Κύπρο τότε ίσως να μην μπορεί να επιστρέψει.

«Στην Ομόνοια δεν θέλουν να φύγουμε, γιατί αν τα πράγματα πάνε καλύτερα, τότε μπορεί να αρχίσουν οι προπονήσεις και αν δεν είμαστε στην Κύπρο τότε δεν θα μπορούμε να επιστρέψουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο 27χρονος σέντερ μπακ.

Εμμέσως πλην σαφώς, ο εκ των στυλοβατών της φετινής Ομόνοιας μ’ αυτήν την τοποθέτηση του αποδεικνύει τον επαγγελματισμό του αλλά και την προσήλωση του στην φετινή προσπάθεια των πρασίνων. Μπορεί οι ποδοσφαιριστές να είναι κι’ αυτοί άνθρωποι και να θέλουν να βρίσκονται κοντά στις οικογένειες τους τέτοιες δύσκολες στιγμές, ωστόσο ο Λανγκ αναγνωρίζει τη δυσκολία και το ρίσκο που υπάρχει αν ταξιδέψει στην Ουγγαρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ