aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι πρώτες ενέργειες και ο «αλμυρός» Σα Πίντο

Ομόνοια: Οι πρώτες ενέργειες και ο «αλμυρός» Σα Πίντο

Σε σχετικά γνώριμη λύση επικεντρώνεται η προσπάθεια στην Ομόνοια για τον αντικαταστάτη του Γιάννη Αναστασίου. Οι πρώτες ενέργειες, όπως πληροφορούμαστε, φανερώνουν πρόθεση για σύναψη συνεργασίας με προπονητή που να έχει επιδείξει έργο τα τελευταία χρόνια και παράλληλα να είναι σχετικά νεαρός και φιλόδοξος. Εάν είχε πέρασμα από την Κύπρο ή έστω από την Ελλάδα, είναι σημαντικό αφού θα γνωρίζει την πραγματικότητα αλλά και τη νοοτροπία.

Το όνομα του Σα Πίντο, όπως πληροφορείται το «Goal», απασχόλησε την Ομάδα Προγραμματισμού τις τελευταίες ώρες. Κρίνεται ως μια καλή επιλογή για να οδηγήσει την Ομόνοια στη νέα σεζόν, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις αλλά και η προτεραιότητά του, δύσκολα θα τον οδηγήσουν στην Κύπρο. Ο 46χρονος Πορτογάλος τεχνικός, είχε πέρασμα από την Ελλάδα. Εργάστηκε αρχικά στον ΟΦΗ (2013-14) και ακολούθως στον Ατρόμητο (2014-15 και 2017). Τελευταία του ομάδα ήταν η Λέγκια Βαρσοβίας, από την οποία αποτέλεσε παρελθόν την 1η Απριλίου 2019. Πέρασε ακόμη από τον πάγκο των Σπόρτινγκ, Ερυθρού Αστέρα, Μπελενένσες, Αλ Φατίχ και Σταντάρ Λιέγης.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πάει σε γνώριμη λύση προπονητή

Το ενδιαφέρον για τον Σα Πίντο φανερώνει αν και δεν είναι απόλυτο, πρόθεση για σύναψη συνεργασίας με Πορτογάλο τεχνικό. Γι’ αυτό και κάποιοι συνδέουν με την Ομόνοια και το όνομα του Πέδρο Εμανουέλ, που αποχώρησε από την Αλ Τάουν της Σαουδικής Αραβίας. Ωστόσο, στην Ομόνοια φαίνεται να αξιολογούν προπονητές από αρκετές αγορές, φτάνει να πληροί τα κριτήρια που τέθηκαν για τον νέο προπονητή. Οι όποιες ενέργειες είναι σε πρώιμο στάδιο. Την ίδια ώρα, όμως, θα γίνει προσπάθεια το κεφάλαιο «προπονητής» να κλείσει το συντομότερο, ώστε να δοθεί ο χρόνος σε συνεργασία με τους Λάρκου και Ταραπουλούζη, να στελεχώσουν την ομάδα για τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ