aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι πρώτες ενδείξεις για τον τραυματισμό του Γκόμεθ

Ομόνοια: Οι πρώτες ενδείξεις για τον τραυματισμό του Γκόμεθ

Σε αναμονή των αποτελεσμάτων του Ζόρντι Γκόμεθ βρίσκονται στις τάξεις της Ομόνοιας. Ο Καταλάνος μέσος που αποχώρησε στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Εθνικό λόγω μυϊκών ενοχλήσεων, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος αλλά και η χρονική διάρκεια της απουσίας του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο Γκόμεθ είναι εξαιρετικά ορατό το ενδεχόμενο να μην προλάβει το… λεωφορείο για το Τσίρειο στάδιο, όπου η ομάδα της πρωτεύουσας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή (16/2).

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας ένιωσε τσίμπημα στην προσπάθεια του να τρέξει και να προλάβει τη μπάλα, γι’ αυτό και αποχώρησε αμέσως από το παιχνίδι ώστε να μην επιβαρύνει τον τραυματισμό που αποκόμισε. Σε τέτοιο ενδεχόμενο (τράβηγμα) τότε η περίοδος απουσίας του δεν θα είναι μεγάλη, και πιθανόν να χάσει μόνο το ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Στο στρατόπεδο των πρασίνων απεύχονται να έχει υποστεί κάτι χειρότερο (π.χ θλάση) καθώς σε τέτοιο σενάριο θα απουσιάσει για μερικές εβδομάδες. Περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του, αναμένεται να δημοσιοποιηθούν αύριο (11/2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ