aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι «πράσινοι μπέμπηδες» του Μπεργκ…

Ομόνοια: Οι «πράσινοι μπέμπηδες» του Μπεργκ…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Νέα φιλική ήττα για την Ομόνοια αφού μετά απ’ αυτήν απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς (0-3) την υποχρέωσε σε άλλη μία η Ζάλαεγκερσεγκι (0-1) σε παιχνίδι που έγινε στο «Αμμόχωστος». Απέναντι στην ουγγρική ομάδα ο Μπεργκ επέλεξε να δώσει χρόνο συμμετοχής κυρίως στους μικρούς αφού πέρα από τους Ντέρμπισαϊρ, Κίκο και Περέιρα, οι υπόλοιποι που ήταν στο αρχικό σχήμα ή πέρασαν ως αλλαγή ήταν νεαροί. Είτε αυτοί προπονούνται με την πρώτη ομάδα είτε προήλθαν από την K19.

Διαβάστε επίσης: Ο Πιέρος απαντά για Ομόνοια και τονίζει: «Πρώτος λόγος στον ΑΠΟΕΛ»

Παρά την ήττα, οι μικροί είχαν καλή παρουσία ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, απλώς έλειψε το γκολ. Έστειλαν το μήνυμα στον Μπεργκ, που τους δείχνει εμπιστοσύνη, ότι μπορεί να τους υπολογίζει στη συνέχεια. Ο Νορβηγός τεχνικός, που είχε την ευκαιρία να δώσει σημαντικό χρόνο στους μικρούς, χρησιμοποίησε συνολικά 16 ποδοσφαιριστές. Κανείς από αυτούς που πήραν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Τετάρτης στου Ρέντη δεν πήρε χρόνο συμμετοχής χθες, όπως και ο Παπουλής που είναι τραυματίας. Επόμενο φιλικό της Ομόνοιας είναι την προσεχή Τρίτη 4 Αυγούστου, με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα και πάλι στο «Αμμόχωστος».

Διαβάστε επίσης: Πριν «παίξουν» στην Ομόνοια μετεγγραφή στο εξωτερικό!

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κυριακίδης, Περέιρα, Κούσουλος, Βενιζέλου, Κίκο (77’ Φιλίππου), Παναγιώτου, Τζιωνής (Ιωάννου 90’+1), Χαραλάμπους (77’ Φωκάς), Λοΐζου, Σάββα (87’ Χρίστου), Ντέρμπισαϊρ (55’ Ζευκής).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ