aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι πολυθεσίτες και το ευέλικτο ρόστερ

Ομόνοια: Οι πολυθεσίτες και το ευέλικτο ρόστερ

Οι δυο πρόσφατες μετεγγραφές της Ομόνοιας, Μιξ Ντίσκερουντ και Ιγιάγι Ατιέμγουεν, είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν πέραν της μίας θέσης. Ο Αμερικανό – Νορβηγός, είναι κεντρικός μέσος αλλά είναι σε θέση να αγωνιστεί και ως «κόφτης» αλλά και αριστερός μέσος, όπως έγινε δηλαδή στο ντεμπούτο του.

Ο Ντίσκερουντ, στο παιχνίδι με την Ντιναμό κάλυψε τη θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Εάν θα βρίσκεται και πάλι στο αρχικό σχήμα, το ερώτημα θα είναι κατά πόσο θα καλύψει και πάλι την ίδια θέση ή θα μετακινηθεί στον άξονα.

Όσο για τον Ατιέμγουεν, αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, όμως δίνει λύση και στο δεξί άκρο της επίθεσης αλλά και ως επιτελικός μέσος. Τώρα, για ποια ακριβώς θέση τους προορίζει ο Μπεργκ, είναι κάτι που θα διαφανεί στην πορεία μέσα από τα παιχνίδια. Στο ρόστερ υπάρχουν αρκετοί πολυθεσίτες ποδοσφαιριστές, γεγονός που το κάνει ευέλικτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ