aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι πλείστοι «νέοι» θα πάρουν τη φανέλα… σπίτι τους

Ομόνοια: Οι πλείστοι «νέοι» θα πάρουν τη φανέλα… σπίτι τους

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Μια ντουζίνα μετεγγραφές υλοποίησε μέχρι σήμερα η Ομόνοια και έπεται συνέχεια για να κλείσει το ρόστερ. Η Ομάδα Προγραμματισμού κατάφερε, σύμφωνα με επίσημες τοποθετήσεις από πλευράς «πρασίνων», να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που διεκδικούσε για αρκετό καιρό, επομένως με αυτή τη λογική οι περισσότεροι από τους νεοαποκτηθέντες θα είναι ενδεκαδάτοι.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Μισή ντουζίνα απουσίες στο φιλικό με την Ανόρθωση

Αποκτήθηκαν δύο τερματοφύλακες (Ουζόχο, Κυριακίδης), ένας δεξιός μπακ (Περέιρα), τρεις κεντρικοί αμυντικοί (Λούφτνερ, Λανγκ, Παναγιώτου), ένας αριστερός μπακ (Λέτσγιακς), ένας μέσος (Γκόμες) και τέσσερις μεσοεπιθετικοί (Τιάγκο, Έζρα, Ορτέγα, Μποτεάκ). Το «τριφύλλι» δικαιούται να κάνει σίγουρα άλλες δύο προσθήκες, χωρίς να υπολογίζονται κινήσεις για τον Κατάλογο Β’, με τις προσπάθειες να επικεντρώνονται το τελευταίο διάστημα στην προσπάθεια απόκτησης επιθετικού.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι 12+2 προσθήκες και οι 16+2 αποχωρήσεις

Η άλλη μετεγγραφή θα κριθεί μέσα από την αξιολόγηση της ομάδας σε προπονήσεις και φιλικά, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα πρόκειται είτε με κεντρικό αμυντικό προκειμένου να υπάρχουν περισσότερες επιλογές, είτε με ανασταλτικό μέσο. Αν καταφέρουν οι Νεόφυτος Λάρκου και Χένινγκ Μπεργκ να βρουν έναν ποδοσφαιριστή που να παίζει και στις δύο θέσεις που προαναφέραμε, θα είναι ό,τι καλύτερο για την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Δείγμα για το τι προμηνύεται από τη νέα Ομόνοια

Το «Goal» κατέγραψε τις 12 μετεγγραφές των «πρασίνων», τοποθέτησε τους ποδοσφαιριστές σε γράφημα βάσει της θέσης που αγωνίζεται ο καθένας και το συμπέρασμα που εξάγεται, λαμβάνοντας υπόψη και το υπόλοιπο ρόστερ, είναι ότι οι πλείστοι «νέοι» θα κληθούν, όπως συνηθίζουμε να λέμε, να πάρουν τη φανέλα… σπίτι τους. Όπως μπορείτε να δείτε, πλην της γραμμής κρούσης όπου οι Ντάρμπισαϊαρ και Ραμίρες είναι οι πρώτες επιλογές αυτή τη στιγμή, αποκτήθηκε τουλάχιστον ένας παίκτης για κάθε θέση, επομένως αναμένεται πως θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός με τους υπόλοιπους που είναι από πέρσι στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο εκλεκτός για την επίθεση και αυτό που δεν επιθυμούν…

Οι Παναγή, Κούσουλος, Μανρίκε, Γκόμεθ, Κατελάρης, Μαυρίας, Τζιωνής και Χριστοφή θα παλέψουν για φανέλα βασικού, ενώ οι νεαροί Κυριακίδης, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Λοΐζου και Κακουλής, θα διεκδικήσουν όσο το δυνατόν πιο πολλές ευκαιρίες και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ