aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι πιο δύσκολες στιγμές στην εποχή Παπασταύρου

Ομόνοια: Οι πιο δύσκολες στιγμές στην εποχή Παπασταύρου

Τις πιο δύσκολες στιγμές της επί παρουσίας Σταύρου Παπασταύρου στην προεδρία (μαζί με το ξεκίνημα επί Άνχελ Γκόμεθ) και Μπεργκ στην τεχνική της ηγεσία διανύει η Ομόνοια. Αυτό επιβεβαιώνεται περίτρανα και από την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών, που εξαπέλυσε «πυρά» κατά της διοίκησης. Αναφέρεται σε έκτρωμα, για την εικόνα της Ομόνοιας και τονίζει: «Έχετε διαλύσει τα πάντα και το χειρότερο είναι πως δεν κάνετε την παραμικρή προσπάθεια για να διορθωθεί κάτι».

Η Ομόνοια, λοιπόν, περνά δύσκολα και η μπάλα πάει ξεκάθαρα στη διοίκηση, που καλείται να λάβει αποφάσεις και να αντιστρέψει το σημερινό αρνητικό κλίμα σε βάρος της. «Κοροϊδεύετε τον κόσμο καθημερινά μέσα από τις δηλώσεις και τις πράξεις σας. Είναι καιρός να αναλάβετε τις ευθύνες σας, να τοποθετηθείτε δημόσια για όλα τα λάθη που κάνατε και να απολογηθείτε σε όλο τον λαό της Ομόνοιας» αναφέρουν με έντονο ύφος οι οργανωμένοι οπαδοί και καταλήγουν: «Φροντίστε να επανορθώσετε σύντομα».

Το τελευταίο διάστημα ο κόσμος της Ομόνοιας ασκεί κριτική κυρίως μέσω των ΜΚΔ για την πορεία και όχι μόνο της ομάδας, αλλά πριν καν ολοκληρωθεί το ντέρμπι στο Τσίρειο το βράδυ της Κυριακής, έγινε το ξέσπασμα. «Πυρά» κατά της διοίκησης, αλλά και του Μπεργκ, που ενώ η ομάδα του δεν παρουσιάζεται καλή στην τρέχουσα σεζόν και είναι σκιά του περσινού καλού εαυτούς της, δεν λέει να αποφασίσει για ενίσχυση του ρόστερ. Παράλληλα, θεωρεί ότι η Ομόνοια έκανε την καλύτερη εμφάνισή της απέναντι στον Απόλλωνα όσο αυτός είναι στον πάγκο της. Δεν βλέπει, όμως, ότι βρίσκεται στην έκτη θέση και με τον κίνδυνο να είναι ορατός να μείνει εκτός εξάδας με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Tο… συννεφάκι ασυλίας στον Μπεργκ εξαφανίστηκε

Το αγωνιστικό είναι κάτι που βαραίνει τον προπονητή του «τριφυλλιού», στον οποίο χρεώνεται μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας προγραμματισμού και στη διοίκηση οι αποφάσεις του περασμένου καλοκαιριού για τον σχεδιασμό. Η άποψη που επκρατεί στις τάξεις του κόσμου της είναι πως ως πρωταθλήτρια η Ομόνοια μπορούσε με 3-4 «δυνατές» κινήσεις να ενισχυθεί περαιτέρω και να κάνει άλματα έναντι των αντιπάλων της. Εντούτοις, πέρα του Ντίσκερουντ δεν μπόρεσε να έχει βοήθεια από τις μετεγγραφές του καλοκαιριού και σε συνδυασμό με άλλα γεγονότα, βλέπε αλλαγή γυμναστή και όχι μόνο, έφθασε σήμερα, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της Α’ φάσης να γίνεται λόγος για ενδεχόμενη μη παρουσία της στην εξάδα.

Αγωνιστικά, προέχει το ματς του κυπέλλου με τον Π.Ο. Ξυλοτύμπου την Πέμπτη και θα ακολουθήσει αυτό με την ΠΑΕΕΚ τη Δευτέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ