aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι πέντε διαφορετικές τετράδες στην άμυνα και η «αγαπημένη» του Φερέρα

Ομόνοια: Οι πέντε διαφορετικές τετράδες στην άμυνα και η «αγαπημένη» του Φερέρα

Γρίφος για δυνατούς λύτες μοιάζει η σύνθεση της αμυντικής γραμμής της Ομόνοιας στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Οι πράσινοι παρατάχθηκαν με πέντε διαφορετικές τετράδες στα ένδεκα παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ την εστία του «τριφυλλιού» υπερασπίστηκαν τρεις διαφορετικοί τερματοφύλακες.

Πιο… πολυφορεμένη τετράδα είναι αυτή των Μάθιους (δεξί μπακ), Λέτσγιακς (αριστερό μπακ) και Λανγκ – Μίλετιτς (στόπερ), αφού χρησιμοποιήθηκε πέντε φορές, όλες επί θητείας του Νιλ Λένον. Στα παιχνίδια με ΑΕΚ (3-2), Απόλλων (1-2), Δόξα (2-0), ΑΕΛ (0-1) και ΕΝΠ (4-0).

Από δύο φορές έπαιξαν οι τετράδες Μάθιους (δεξιός μπακ), Λέτσγιακς (αριστερό μπακ), Λανγκ – Γιούστε (στόπερ) και Κίτσος (δεξί μπακ), Λέτσγιακς (αριστερό μπακ), Γιούστε – Μίλετιτς (στόπερ). Μάλιστα η δεύτερη τετράδα με τον Ουζόχο στην εστία επιλέγηκε από τον Γιανίκ Φερέρα στα δύο από τα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος που κάθισε στον πάγκο της Ομόνοιας. Στην τελευταία αναμέτρηση των πρασίνων, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ο Βελγοϊσπανός τεχνικός επέλεξε τετράδα με τους: Ψάλτη (δεξί μπακ), Κίτσο (αριστερό μπακ) και Μίλετιτς – Λανγκ (στόπερ).

Αναλυτικά πως έπαιξε η Ομόνοια στους αγώνες πρωταθλήματος

Με Ακρίτα: Ουζόχο, Μάθιους, Λανγκ, Παναγιώτου, Λέτσγιακς.

Με ΑΕΚ, Απόλλωνα, Δόξα και ΑΕΛ: Φαμπιάνο, Μάθιους, Λανγκ, Μίλετιτς, Λέτσγιακς.

Mε ΕΝΠ: Παναγή, Μάθιους, Λανγκ, Μίλετιτς, Λέτσγιακς.

Με Σαλαμίνα και Πάφος FC: Ουζόχο, Μάθιους, Λανγκ, Γιούστε, Λέτσγιακς.

Με Ανόρθωση και Άρη: Ουζόχο, Κίτσος, Γιούστε, Μίλετιτς, Λέτσγιακς.

Με Ολυμπιακό: Ουζόχο, Ψάλτης, Μίλετιτς, Λανγκ, Κίτσος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ