aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Οι μετεγγραφικές «σειρήνες» για Ντάρμπισαϊαρ

Oμόνοια: Οι μετεγγραφικές «σειρήνες» για Ντάρμπισαϊαρ

Μετεγγραφικές «σειρήνες» από την Αυστραλία ηχούν στ’ αυτιά του Ματ Ντάρμπισαϊαρ, σύμφωνα με τη φημολογία των τελευταίων ωρών. Ο Άγγλος επιθετικός της Ομόνοιας φαίνεται πως έχει μπει στο «στόχαστρο» ομάδας από τη χώρα των καγκουρό. Είναι γνωστό πως οι ομάδες της Αυστραλία πληρώνουν και μάλιστα καλά. Άλλωστε, για να πείσουν ποδοσφαιριστές να αφήσουν την Ευρώπη και να παίξουν μπάλα σε ένα υποδεέστερο πρωτάθλημα είναι αναγκασμένες να το κάνουν.

Η επίσημη Ομόνοια ξεκαθαρίζει ότι δεν δέχθηκε καμία πρόταση για παραχώρηση του Ματ Ντάρμπισαϊαρ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» έως το Καλοκαίρι του 2021 και για να αποχωρήσει στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της. Επιπλέον, ούτε ο 34χρονος φορ δεν έχει διαμηνύσει πρόθεση αποχώρησης.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι μετεγγραφές, η αναμονή για Ακιντόλα και τα φιλικά τεστ

Η Ομάδα Προγραμματισμού των πρασίνων έχει σχεδιάσει το ρόστερ υπολογίζοντας στον Ντάρμπισαϊαρ και στοχεύει σε απόκτηση ενός ακόμη φορ, ώστε μαζί με τον Ανδρόνικο Κακουλλή να σχηματιστεί μία πανίσχυρη επιθετική τριάδα. Εφόσον το φημολούμενο ενδιαφέρον για τον Ντάρμπισαϊαρ πάρει επίσημη μορφή και η πρόταση είναι τέτοια που ικανοποιεί και τον ποδοσφαιριστή και την Ομόνοια δεν αποκλείεται οι πράσινοι να προχωρήσουν σε γερό… λίφτινγκ στη γραμμή κρούσης με απόκτηση δύο επιθετικών.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι πετυχημένοι με 1-2 πινελιές

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ