aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι μετεγγραφές, η αναμονή για Ακιντόλα και τα φιλικά τεστ

Ομόνοια: Οι μετεγγραφές, η αναμονή για Ακιντόλα και τα φιλικά τεστ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τρεις τουλάχιστον ακόμη μετεγγραφές προτίθεται να υλοποιήσει η Ομόνοια. Επιθετικό, εξτρέμ και μέσο. Δόθηκε έμφαση στις δύο πρώτες θέσεις, με τους πράσινους να έχουν ενώπιόν τους υποψήφιους. Απομένει να λάβουν την απόφαση και να προχωρήσουν για τον εκλεκτό σε κάθε θέση.

Γι’ αυτήν του εξτρέμ, «παίζει» ακόμη του Ακιντόλα, με την Ομόνοια να αναμένει την απάντηση της Μίντιλαντ στην πρότασή της για αγορά του ποδοσφαιριστή. Δεν θα περιμένει για πολύ ακόμη το «τριφύλλι», γι’ αυτό και έχει έτοιμες εναλλακτικές λύσεις. Πιθανότατα εντός της εβδομάδας να κλείσει αυτό το κεφάλαιο, ίσως και του επιθετικού.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι πετυχημένοι με 1-2 πινελιές

Παράλληλα, οι πράσινοι ετοιμάζονται για δύο δυνατά φιλικά τεστ. Το πρώτο είναι την Τετάρτη απέναντι στον Ολυμπιακό στην Αθήνα, το οποίο θα «κλειδώσει» εντός της ημέρας. Αυτό σχετίζεται με την απόφαση για την ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου στην Ελλάδα. Το δεύτερο είναι την Πέμπτη με την ουγγρική Ζάλαεγκερσεγκι στο ΓΣΠ. Ο Μπεργκ αναμένεται να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικές ενδεκάδες, δίνοντας σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές από ένα 90λεπτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ