aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι μέσοι και ο… δεύτερος φορ

Ομόνοια: Οι μέσοι και ο… δεύτερος φορ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην Ομόνοια, μετά από τους Τιάγκο και Λούφτνερ, έβαλαν πλώρη για τις επόμενες προσθήκες. Πέρα από τη θέση του τερματοφύλακα, που εκτός απροόπτου θα καλύψει ο Ουζόχο, έχουν δώσει έμφαση στη θέση του αριστερού μπακ, με την περίπτωση του Κορέια να μην εγκαταλείπεται, αλλά και σε αυτές του ανασταλτικού και κεντρικού («οκτάρι) μέσου.

Ακόμη, οι πράσινοι αναζητούν επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ντέρμπισαϊαρ, που να είναι σε θέση δηλαδή να παίξουν μαζί. Δηλαδή ως δεύτερος φορ ή ακόμη ως επιτελικός μέσος.

Για κάποιες από τις πιο πάνω θέσεις εντοπίστηκαν οι υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι, απομένει να υπάρξει και κατάληξη με τους εκλεκτούς. Η ερχόμενη βδομάδα αναμένεται να φέρει εξελίξεις και λογικά νέες ανακοινώσεις για μετεγγραφές.

Υπενθυμίζουμε πως στην Ομόνοια ανήκει και ο δεξιός μπακ Ζοέλ Περέιρα ο οποίος ανακοινώθηκε από τη Δόξας και λογικά θα ανακοινωθεί και από το «τριφύλλι», όταν επιστρέψει από τις διακοπές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ