aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι λόγοι για να χαμογελά και η χαμένη ευκαιρία

Ομόνοια: Οι λόγοι για να χαμογελά και η χαμένη ευκαιρία

Με ένα βαθμό και €166.000 στις αποσκευές της η αποστολή της Ομόνοιας επέστρεψε ξημερώματα Παρασκευής στην Κύπρο. Οι πράσινοι επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο αμέσως μετά το τέλος της πρεμιέρας των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ που τους βρήκε ισόπαλους δίχως τέρματα με την Καϊράτ στο Αλμάτι.

Ο Χένινγκ Μπεργκ δήλωσε περισσότερο χαρούμενος παρά λυπημένος μετά την ισοπαλία στο Καζακστάν. Ο Νορβηγός έχει σημαντικούς λόγους για να βλέπει μισογεμάτο το ποτήρι για την παρουσία της ομάδας του στην 1η αγωνιστική των ομίλων. Είδε την ομάδα του να είναι παραγωγική σε ευκαιρίες, να πραγματοποιεί την καλύτερη εκτός έδρας εμφάνισή της από την αρχή της σεζόν, ενώ για πρώτη φορά διατήρησε το μηδέν παθητικό μακριά από το ΓΣΠ. Ο Λέσγιακς θύμισε ξανά γιατί ήταν πέρσι ο πιο κομβικός παίκτης της Ομόνοιας (μετά τον Φαμπιάνο), ενώ ο Μπασιρού ήταν σχεδόν αλάνθαστος.

Βέβαια, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το «τριφύλλι» έχασε μια καλή ευκαιρία να αρχίσει νικηφόρα την πορεία της στους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης. Οι πρωταθλητές Καζακστάν όχι απλά δεν ήταν φόβητρο, αλλά στα μέτρα των πρασίνων, οι οποίοι εάν ήταν πιο εύστοχοι στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, πιο απαιτητικοί στο γήπεδο και ρίσκαραν λιγάκι θα μπορούσαν να πανηγύριζαν το «τρίποντο» που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού στον 8ο όμιλο.

Από την Παρασκευή στο «Ηλίας Πούλλος» γύρισαν σελίδα και έβαλαν στην ακίδα τους την αναμέτρηση της Δευτέρας (20/9, 20:00) με τη Δόξα στο ΓΣΠ. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα οι περσινοί πρωταθλητές θέλουν να βάλουν τους πρώτους βαθμούς στο σακούλι. Ο αντίπαλος έδειξα τα δόντια του κόντρα σε ΑΕΚ (1-1) και Ανόρθωση (2-0) κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από τον Χένινγκ Μπεργκ και τους παίκτες του. Σέχου, Χούμποτσαν, Λοΐζου και Τζιωνής  έμειναν στον πάγκο, ενώ ο Τσέποβιτς στην Κύπρο και αν όχι όλοι οι πλείστοι εξ αυτών θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα. Ελαφρύ τράβηγμα υπέστη ο Παπουλής στον αγώνα με την Καϊράτ και το πιθανότερο είναι πως θα προστεθεί στο απουσιολόγιο του Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος γι’ άλλο ένα ματς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μποτεάκ, Ντίσκερουντ και Κούσουλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ