aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι «κολώνες» του Μπέργκ στους ομίλους

Ομόνοια: Οι «κολώνες» του Μπέργκ στους ομίλους

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Μια τετράδα ποδοσφαιριστών έχουν την μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι των πρασίνων στους αγώνες των ομίλων του  Γιουρόπα Λιγκ. Οι τέσσερις παίκτες είναι παίκτες elite και κανείς δεν αμφιβάλλει για αυτό. Ο λόγος για τους Φαμπιάνο, Λούφτνερ, Λάνγκ και Χούμποτσαν. Τέσσερις παίκτες που δεν έχασαν ούτε και ένα λεπτό στους αγώνες των ομίλων της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 450 λεπτά μετρά ο καθένας τους, και σίγουρα εύλογα εξάγεται το συμπέρασμα πως είναι οι «κολώνες» των πρασίνων στην πρώτη της παρουσία σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, Λάνγκ και Λούφτνερ, από την περσινή περίοδο έχαναν παιχνίδι μόνο όταν ήταν τραυματίες ή λόγω καρτών, αφού πάντα ήταν στις πρώτες επιλογές του προπονητή τους. Ο Φαμπιάνο ήρθε τον Ιανουάριο και αμέσως αποτέλεσε τον βασικό τερματοφύλακα και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (λόγω τραυματισμού) έχανε την θέση του κάτω από τα δοκάρια.

Η περίπτωση του Τόμας Χούμποτσαν είναι όμως διαφορετική. Ο Σλοβάκος στην περσινή περίοδο δεν απολάμβανε όσο φέτος την εμπιστοσύνη του Χένινγκ Μπέργκ. Στην φετινή περίοδο όμως ο Νορβηγός βλέποντας πως ο Σλοβάκος έχει και την δυνατότητα αλλά και την εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια, του έδωσε φανέλα βαικού, και αυτός τον δικαίωσε. Το κοντέρ στους ομίλους του Χούμποτσαν έφτασε τα 450 λεπτά κάτι που αποδεικνύει πως είναι «λίρα εκατό» για την ομάδα παρά τα 35 του χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ