aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι κατ’ ιδίαν επαφές του Παπασταύρου

Ομόνοια: Οι κατ’ ιδίαν επαφές του Παπασταύρου

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων ο πρόεδρος της εταιρείας της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου υποχρεωτικά βρίσκεται το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στη Νέα Υόρκη για δουλειές, όμως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη σε ό,τι αφορά στα της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Γι’ αυτό θα αργήσει το φιρμάνι για τον νέο προπονητή

Έχει πλήρη ενημέρωση για το κάθε τι που συμβαίνει στον σύλλογο από τους ανθρώπους που χειρίζονται τα ζητήματα στο «τριφύλλι», παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και παρόλο που βρίσκεται εκτός Κύπρου είναι ενεργός στις σημαντικές αποφάσεις που λαμβάνονται, όπως στην πιο πρόσφατη με την απομάκρυνση του Χουάν Κάρλος Ολίβα.

Διαβάστε επίσης: Tο ιδανικό CV του νέου προπονητή της Ομόνοιας

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, ο Κύπριος επενδυτής αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο, κάτι που ήταν έτσι κι αλλιώς προγραμματισμένο και επί ευκαιρίας θα επιληφθεί των θεμάτων που αφορούν τους πράσινους. Οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις και επαφές που θα έχει ο Σταύρος Παπασταύρου με τον καλό του φίλο και συνεργάτη Δημήτρη Γρηγόρη αλλά και με τον τεχνικό διευθυντή της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμεθ, θα βοηθήσουν στη λήψη πιο γρήγορων, σωστών και ουσιαστικών αποφάσεων όσον αφορά στην πρόσληψη του νέου προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι δύο λόγοι της παράτασης στην πρόσληψη προπονητή

Παράλληλα, ο Σταύρος Παπασταύρου θα έχει και την ευκαιρία να παρακολουθήσει από το γήπεδο το εξ αναβολής «αιώνιο» ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, την ερχόμενη Τετάρτη, για τη 2η αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ