aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Οι κάννες «μπούκωσαν» μετά από 1,5 μήνα

Oμόνοια: Οι κάννες «μπούκωσαν» μετά από 1,5 μήνα

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Με τον ένα βαθμό στις αποσκευές της έφυγε από το Τσίρειο η Ομόνοια, απέναντι στον Απόλλωνα, αφού δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι πράσινοι δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες, όπως βέβαια και ο αντίπαλός τους, ενώ στις λιγοστές φάσεις που τους παρουσιάστηκαν δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Δημήτρη Δημητρίου.

Έτσι, μπήκε τέλος σε ένα εξαιρετικό σερί εφτά αγώνων στους οποίους οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ κατάφεραν να βρίσκουν δίχτυα τουλάχιστον μία φορά. Τελευταίο παιχνίδι που η Ομόνοια έμεινε… άσφαιρη ήταν το εντός έδρας ματς εναντίον του Ερμή στις 30 Νοεμβρίου. Ένας μήνας και κάτι μεσολάβησε, μέχρι να βρεθεί ο αντίπαλος που θα σταματούσε το επιθετικό κρεσέντο του τριφυλλιού, και αυτός ήταν ο Απόλλων του Γιάννη Πετράκη.

Παράλληλα, ήταν η μόλις πέμπτη φορά σε 19 αγώνες πρωταθλήματος, στην οποία η Ομόνοια έμεινε στο μηδέν, με τις υπόλοιπες να καταγράφονται απέναντι σε ΕΝΠ, Ολυμπιακό, Δόξα και Ερμή, καταφέρνοντας όμως να χάσει μόνο μια φορά από τους μαυροπράσινους στο Μακάριο στάδιο.

Με τον Νορβηγό τεχνικό να δίνει ιδιαίτερο βάρος στο επιθετικό κομμάτι, δεν είναι τυχαίο ότι το «τριφύλλι» είναι η τρίτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 31 γκολ, πίσω μόνο από ΑΕΛ και Απόλλωνα που έχουν 33 και 41 γκολ αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ