aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι ισορροπίες, το κασέ του Σιεού και το συμβόλαιο

Ομόνοια: Οι ισορροπίες, το κασέ του Σιεού και το συμβόλαιο

Ο Αμπντουλαΐ Σιεού επέδειξε υπομονή. Ρίσκαρε κάπως στο θέμα της αναμονής, αλλά τουλάχιστον θα συνεχίσει την καριέρα του σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί και θα παίξει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Την Ομόνοια… Ο Νιγηριανός διεθνής είναι ελεύθερος από τις αρχές του περασμένου Αυγούστου έπειτα από δυόμισι χρόνια παρουσίας τους στην τουρκική Μπούρσασπορ στην οποία πωλήθηκε από την Ανόρθωση τον Ιανουάριο του 2018.

Βρισκόταν στην πατρίδα του τον τελευταίο ενάμισι (και βάλε) μήνα και περίμενε τις προτάσεις που θα είχε στα χέρια του ώστε να αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός. Ο 27χρονος «Σούπερ Αετός» βρέθηκε στο στόχαστρο τόσο της Ανόρθωσης, όσο και του ΑΠΟΕΛ, όμως, καμία από τις δύο ομάδες δεν ήταν διατεθειμένη να δώσει το ποσό που αξίωνε ο πολυθεσίτης μεσοαμυντικός μέσος. Βλέπετε, το κασέ του ήταν ψηλότερο από 400.000 ευρώ (γύρω στις 420.000 ευρώ).

Διαβάστε επίσης:

Από την άλλη, το «τριφύλλι» έχει την οικονομική άνεση να κινηθεί και να βάλει λίγο βαθύτερα το χέρι στην τσέπη, μετά τα €8.000.000+ που εξασφάλισε μετά την πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα. Ωστόσο είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως η διοίκηση της Ομόνοιας δεν ήθελε να χαλάσει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως το συμβόλαιο που πρόσφερε στον 27χρονο, κυμαίνεται μεταξύ 300.000-350.000 ευρώ (με τα μπόνους).

Διαβάστε επίσης:

Εξάλλου ο Χένινγκ Μπεργκ και η ομάδα προγραμματισμού των πρασίνων γνωρίζουν πως το πρόγραμμα θα είναι βεβαρημένο σε Κύπρο και Ευρώπη γι’ αυτό και χρειάζονται επιλογές παικτών που θα διευκολύνουν το έργο του Νορβηγού και της ομάδας. Ο Σιεού είναι παίκτης μουντιαλικός κι αυτό δεν πρέπει να ξεχνιέται, ενώ αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία ως ανασταλτικός μέσος, κεντρικός αμυντικός και δεξιός ακραίος αμυντικός, γεγονός που λύνει τα χέρια του Μπεργκ. Αν έλθει και επιβεβαιώσει την αξία του στη δεύτερή του θητεία στην Κύπρο, τότε «χαλάλι του τα λεφτά» θα λένε στην Ομόνοια.

Η θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έχει ήδη εξασφαλιστεί, ενώ οι πράσινοι θα κυνηγήσουν όλες τις πιθανότητές τους για αυτούς -τους χρυσοφόρους- του Τσάμπιονς Λιγκ. Το εμπόδιο του Ολυμπιακού Πειραιώς είναι τεράστιο, όμως η προσπάθεια σαφώς και θα γίνει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ