aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι φήμες για Μάγκλιτσα και η περίπτωση Ρομπέρζ

Ομόνοια: Οι φήμες για Μάγκλιτσα και η περίπτωση Ρομπέρζ

Με την απόκτηση του Γιάν Λέτσγιακς η Ομόνοια συμπλήρωσε άλλο ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Τσέχος αποτέλεσε την επιλογή της Ομάδας Προγραμματισμού των πρασίνων για το αριστερό άκρο της άμυνας και από σήμερα τίθεται στη διάθεση του Χένιγνκ Μπεργκ στην Κυπερούντα, όπου το «τριφύλλι» συνεχίζει την προετοιμασία του.

Πλέον, η Ομόνοια στρέφει την προσοχή της για απόκτηση επιθετικού. Η παρατεταμένη «αφλογιστία» του Ντάρμπισαϊρ σε συνδυασμό με τις «φτωχές» επιδόσεις του Ραμίρες στο σκοράρισμα πέρυσι, οδηγούν την Ομόνοια στην αναζήτηση επιθετικού που θα έρθει για να δώσει λύσεις στο γκολ. Ο Νεόφυτος Λάρκου άρχισε εδώ και μέρες την αξιολόγηση ονομάτων και υπάρχει αποφασιστικότητα για μετεγγραφή ποιοτικού φορ περιοχής.

Τις τελευταίες ώρες «κυκλοφόρησε» σενάριο που θέλει την Ομόνοια να ενδιαφέρεται για τον Άντον Μάγκλιτσα. Ασφαλώς και ο Κροάτης, πρώην επιθετικός του Απόλλωνα, αποτελεί εξαιρετική περίπτωση, εντούτοις το κασέ του είναι πολύ υψηλό και εκτός δυνατοτήτων κάθε κυπριακής ομάδας. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρησε από τον Απόλλωνα για ομάδα της Κίνας τον περασμένο Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τέλος το σίριαλ, Λέτσγιακς διετίας

Όσον αφορά την περίπτωση του Ρομπέρζ, προς το παρόν δεν προκύπτει καμία κίνηση της Ομόνοιας, αφού είναι γνωστό ότι ο Απόλλων ζητά ένα σημαντικό ποσό για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Οι πράσινοι δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν χρήματα. Έχουν δύο κενές θέσεις για τον κατάλογο Α’, η μία θα καλυφθεί από την απόκτηση επιθετικού και η άλλη παραμένει ερωτηματικό. Εφόσον ο Ρομπέρζ μείνει ελεύθερος πολύ πιθανόν να απασχολήσει την Ομόνοια. Σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται η τελευταία μετεγγραφή να αφορά ανασταλτικό μέσο.

Διαβάστε επίσης: Ο Ομονοιάτης Λετσιάκς, η μετεγγραφή €500.000 και η κόντρα με ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ