aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι επτά… φευγάτοι και τα πέντε «ερωτηματικά»

Ομόνοια: Οι επτά… φευγάτοι και τα πέντε «ερωτηματικά»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πέραν από το κεφάλαιο μετεγγραφές, στην Ομόνοια «τρέχει» παράλληλα και αυτό των αποδεσμεύσεων. Οι διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές που θα τεθούν εκτός πλάνων έχουν αρχίσει καθώς οι πλείστοι διατηρούν συμβόλαιο με το «τριφύλλι» και την επόμενη σεζόν. Υπενθυμίζουμε πως ο Νεόφυτος Λάρκου στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής αποκάλυψε πως έχουν καταλήξει κατά 90% για το ποιοι θα αποχωρήσουν.

Επτά ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας είναι στην πόρτα της εξόδου του «Ηλίας Πούλλος». Πρόκειται για τους Μεχίας, Γκαφούρ, Λοέ, Εντρένα, Ατζαγκούν, Λόρα και Βύντρα. Οι πρώτοι τέσσερις δεσμεύονται με συμβόλαιο και άρχισαν ήδη οι επαφές για να βρεθεί η λύση τερματισμού του συμβολαίου τους. Αποτελεί ερωτηματικό το μέλλον των Σοάρες και Ζίβετς, με τον δεύτερο να διατηρεί συμβόλαιο. Επίσης, όλα είναι πιθανά με τους Ραμίρες, Μότα, ίσως και τον Ντέρμπισαϊρ. Το προσεχές διάστημα και ιδιαίτερα μέχρι το τέλος του μήνα, θα ξεκαθαρίσουν σχεδόν τα πάντα με το υφιστάμενο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ