aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι επτά από τους ένδεκα... πονάνε

Ομόνοια: Οι επτά από τους ένδεκα… πονάνε

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ένδεκα χαμένους βαθμούς μέτρησε η Ομόνοια με το τέλος του Α’ γύρου. Μάζεψε ουσιαστικά τα 2/3 των βαθμών που διεκδίκησε αφού σε 11 αγώνες συγκέντρωσε 22 βαθμούς. Θα μπορούσε η βαθμολογική συγκομιδή να ήταν μεγαλύτερη, τέτοια που θα έφερναν την Ομόνοια ακόμη ψηλότερα στην κορυφή. Οι επτά από τους ένδεκα βαθμούς που απώλεσε… πληγώνουν το «τριφύλλι» αφού θα μπορούσε να τους κάνει δικούς της ή τέλος πάντων η απώλεια να ήταν μικρότερη.

Οι πρώτοι δύο βαθμοί χάθηκαν απέναντι στην ΑΕΚ, σ’ ένα ματς που η Ομόνοια αδικήθηκε από τη διαιτησία. Έχασε από δύο πέναλτι της αντιπάλου της που ναι μεν ήταν αλλά δικαιούταν κι αυτή ένα όταν το σκορ ήταν 2-1 για την Ομόνοια, προς το τέλος και λίγο πριν καταλογιστεί σε βάρος της δεύτερο πέναλτι που έφερε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα. Επίσης, πέτυχε καθαρό γκολ στο 0-0 που δεν μέτρησε.

Διαβάστε επίσης: Έφτυσε αντίπαλο ο πρώην Ομονοιάτης Ραμίρες και το πλήρωσε (πολύ) ακριβά!

Οι δύο πρώτοι βαθμοί χάθηκαν λόγω διαιτησίας, οι άλλοι πέντε όμως από δικά της λάθη, από κακή παρουσία. Έχασε από την Πάφος FC (1-2), σ’ ένα ματς που η εμφάνιση δεν ήταν καλή, όμως προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το προβάδισμά της. Με τον Ολυμπιακό έγινε περίπου το ίδιο, κακή εμφάνιση, όμως προηγήθηκε αλλά τελικά ισοφαρίστηκε. Πέντε χαμένοι βαθμοί απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στην 9η και 10η θέση της βαθμολογίας αντίστοιχα. Οι άλλοι τέσσερις, ήταν μέσα στο πρόγραμμα, απέναντι στην Ανόρθωση εκτός έδρας και τον ΑΠΟΕΛ στο πρόσφατο ντέρμπι.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ: Tα έκαναν όλοι μαντάρα. Παίκτες, διαιτητές, ΓΣΠ, Αστυνομία!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ