aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι επιστροφές και ο αγώνας δρόμου

Ομόνοια: Οι επιστροφές και ο αγώνας δρόμου

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η ήττα από την Πάφος FC ήταν η δεύτερη φετινή για την Ομόνοια, ενώ στην έδρα του αντιπάλου οι πράσινοι δεν κέρδισαν στις τελευταίες τρεις εξορμήσεις τους, από τότε που η παφιακή ομάδα φέρει το σημερινό όνομά της.

Η απογοήτευση είναι μεγάλη, όμως στην ομάδα της Λευκωσίας δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κοιτάξουν μπροστά. Να δουν το επόμενο παιχνίδι, που είναι με τον Ερμή στο «Αμμόχωστος» την επόμενη Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Eίναι η Ομόνοια, φύσει επιθετική ομάδα, αλλά το DNA…

Ο Αναστασίου θα έχει αυξημένες επιλογές αφού θα επανέλθει ο Σοάρες που απουσίασε λόγω καρτών, θα είναι έτοιμος και ο Ζίβετς, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου ο Ντέρμπισαϊρ αν και οι πιθανότητες για να προλάβει είναι περιορισμένες.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Ντέρμπι» ανάμεσα σε δύο φορ, πλησιάζει στον εκλεκτό

Η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη, εάν θέλει η Ομόνοια να ελπίζει σε υλοποίηση του στόχου της εξάδας. Απέναντί του το «τριφύλλι» θα βρει την ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος, που «καίγεται» επίσης για βαθμούς και θα έχει στον πάγκο της νέο προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ