aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι ενδιαφερόμενοι και η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου

Ομόνοια: Οι ενδιαφερόμενοι και η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου

Κλείνει και το προτελευταίο παράθυρο μετεγγραφικής ενίσχυσης καθώς από το Σάββατο οι κυπριακές ομάδες θα μπορούν να προχωρήσουν μόνο σε απόκτηση ποδοσφαιριστή καταλόγου Β με τη μορφή δανεισμού από άλλη κυπριακή ομάδα.

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου το ρόστερ της Ομόνοιας δεν θα διαφοροποιηθεί αν και τις τελευταίες ημέρες υπήρξε κινητικότητα ή για την ακρίβεια ενδιαφέρον άλλων ομάδων για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Κωνσταντίνο Παναγή.

Η απόκτηση του Φράνσις Ουζόχο στο παρά πέντε της μετεγγραφικής περιόδου σε συνδυασμό με τη δεσπόζουσα παρουσία του Φαμπιάνο Ριμπέιρο προκάλεσε κοσμοσυρροή στο «Ηλίας Πούλλος». Θυμίζουμε πως στο ρόστερ είναι επίσης ο Πολωνός Κάτσπερ Χοράσκα και ο Χαράλαμπος Κυριακίδης. Ολυμπιακός και Δόξα βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του Κωνσταντίνου Παναγή, όμως για οικονομικούς και άλλους λόγους δεν προέκυψε πρόσφορο έδαφος για μια τέτοια μετεγγραφή.

Το κατά πόσο στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα ανοίξει εκ νέου το κεφάλαιο μετεγγραφής του 26χρονου πορτιέρε θα το δείξει ο χρόνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ