aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι ενδείξεις για Παπουλή και Μαυρία

Ομόνοια: Οι ενδείξεις για Παπουλή και Μαυρία

Πρόβα-τζενεράλε είναι το αποψινό φιλικό της Ομόνοιας κόντρα στη Δόξα, καθώς οι πράσινοι της πρωτεύουσας θα αντιμετωπίσουν την επόμενη Τετάρτη την Αραράτ Αρμενία στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Χένινγκ Μπεργκ από πέρσι δεν μας έχει συνηθίσει σε… εκπλήξεις αφού τις δοκιμασμένες αλλά και επιτυχημένες «συνταγές» δεν τις αλλάζει. Η ενδεκάδα που θα παρατάξει στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας του είναι σε μεγάλο βαθμό γνωστή αφού ο κορμός που διαθέτει το «τριφύλλι» διαθέτει ποιότητα.

Ωστόσο, ο Νορβηγός έχει να αντιμετωπίσει δύο αγωνιστικά προβλήματα, καθώς Παπουλής και Μαυρίας είναι οι δύο παροπλισμένοι στο ρόστερ των πρασίνων. Όσον αφορά τον πρώτο, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο ίσως προφυλαχθεί στο φιλικό με τη Δόξα έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος κόντρα στους Αρμένιους.

Ο Μαυρίας που αποκόμισε αιμάτωμα στον γαστροκνήμιο, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ωστόσο οι ενδείξεις είναι θετικές για την συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Αραράτ. Σαφώς και τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά καθώς απομένουν ακόμη εφτά περίπου προπονήσεις μέχρι το ματς και το ιατρικό τιμ θα αποφασίσει αν ο ποδοσφαιριστής είναι απόλυτα έτοιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ