aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι ελπίδες στο ΑΕΚ Αρένα με ένα μεγάλο αλλά

Ομόνοια: Οι ελπίδες στο ΑΕΚ Αρένα με ένα μεγάλο αλλά

Η κόντρα της Ομόνοιας με το ΓΣΠ οδηγήθηκε στα άκρα και κανείς δεν ξέρει ώσπου θα φτάσει. Οι δύο πλευρές παρουσιάζονται αδυσώπητες και πλέον, λίγα 24ωρα προτού δηλωθούν οι έδρες που θα χρησιμοποιήσουν οι ομάδες σε ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, οι πράσινοι δεν έχουν γήπεδο.

Όπως διαρρέει, η διοίκηση των πρασίνων βγήκε στο σεργιάνι για να βρει έδρα και μόνη πιθανή λύση είναι το ΑΕΚ Αρένα.
Με τις αναβαθμίσεις εντός του τρέχοντος καλοκαιριού, είναι πιθανό εντός Ιουλίου να πληροί τις προδιαγραφές για να χρησιμοποιηθεί από τη φάση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά.

Το θέμα είναι πρώτο να προλάβει να εξασφαλίσει την άδεια το γήπεδο και δεύτερο, να είναι εφικτή παραχώρησή του, από τη στιγμή που οι Λαρνακείς έδωσαν ήδη άδεια σε Απόλλωνα και ΑΕΛ για τα ματς του Κόνφερενς Λιγκ.

Από την άλλη, είναι και η οικονομική ζημιά που θα επέλθει σε περίπτωση που η Ομόνοια εξασφαλίσει άδεια να χρησιμοποιεί την Αρένα. ;Άλλο ένα γήπεδο χωρητικότητας 7.000 με τους γνωστούς περιορισμούς στο ποσοστό πληρότητας λόγω κορωνοϊού και άλλο 23.000.

Όπως και να έχει, για την ώρα οι πράσινοι βρίσκονται στον αέρα και επικρατεί αγωνία στις τάξεις τους για το γήπεδο που θα χρησιμοποιούν στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, για τις σκέψεις χρησιμοποίησης γηπέδου εκτός συνόρων, η UEFA δίνει σχετική άδεια σε πολύ ειδικά περιπτώσεις (π.χ.: πόλεμος ή πολύ μεγάλου αριθμού κρουσμάτων κορωνοϊού τη συγκεκριμένη περίοδο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ