aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι εφτά που βάζουν σε σκέψεις τον Μπεργκ

Ομόνοια: Οι εφτά που βάζουν σε σκέψεις τον Μπεργκ

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από ντέρμπι σε ντέρμπι η Ομόνοια. Μετά την Ανόρθωση αλλά και το ιστορικό ματς απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, καλείται αύριο να αναμετρηθεί με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ (18:30). Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Μπεργκ έχει την ευθύνη να ετοιμάσει την ομάδα του για να «χτυπήσει» το ματς απέναντι σ’ έναν ποιοτικό αντίπαλο. Στόχος του Νορβηγού είναι, η Ομόνοια να παρουσιαστεί φρέσκια και απαιτητική.

Γι’ αυτό και μετά από ένα επίπονο ματς την Τετάρτη που διήρκεσε 120 λεπτά, θα θελήσει να δώσει φανέλα βασικού σε κάποιους παίκτες που ήταν στον πάγκο. Γι’ αυτό και τουλάχιστον 3-4 αλλαγές αναμένονται στο αρχικό σχήμα. Μαυρίας, Κίκο, Κούσουλος, Λοΐζου, Ασάντε, Τζιωνής, Σενέ και Ντούρις, είναι οι εφτά που διεκδικούν θέση. Δύσκολο να βρεθούν όλοι στην ενδεκάδα.

Η Ομόνοια ενημέρωσε ότι έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για τη δυτική, την ανατολική και τη βόρεια κερκίδα για το αυριανό ματς. Υπάρχουν διαθέσιμα μόνο για τη νότια. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και με… δόση μυστικοπάθειας για άλλη μία φορά, η Ομόνοια ανακοίνωσε ότι στην αποστολή βρίσκονται 22 ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ