aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι €300.000 της αγοράς Λούφτνερ και ο Γιούστε

Ομόνοια: Οι €300.000 της αγοράς Λούφτνερ και ο Γιούστε

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ως την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει για την εξέλιξη της καριέρας του χαρακτήρισε την Ομόνοια ο Μίχαελ Λούφτνερ, μιλώντας σε ουγγρικό Μέσο Ενημέρωσης. Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός συνεχίζει την καριέρα του στη Φέχερβαρ, η οποία όπως ο ίδιος αποκάλυψε κινήθηκε πιο γρήγορα από άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες και κατάφερε να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του.

Το συμβόλαιο του 27χρονου αμυντικού με την Κοπεγχάγη ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2022 και οι Δανοί μήνες τώρα αποφάσισαν να τον βάλουν στη βιτρίνα των πωλήσεων. Αναγνώρισαν πως δεν πρόκειται να βρουν το ποσό του 1.500.000 ευρώ που πλήρωσαν στη Σλάβια Πράγας για να τον αγοράσουν το καλοκαίρι του 2017, όμως έψαξαν το καλύτερο δυνατό deal.

Οι Ούγγροι της Φέχερβαρ, σύμφωνα με ουγγρικά ΜΜΕ αλλά και την ιστοσελίδα transfermarkt, πλήρωσαν 300.000 ευρώ στην Κοπεγχάγη για να αγοράσουν τα δικαιώματά του. Οι ετήσιες απολαβές του Λούφτνερ στην Ομόνοια ξεπερνούσαν τις 200.000 ευρώ, με τους πράσινους να καλύπτουν το κενό με την κατά περίπου 20.000 ευρώ φθηνότερη επιλογή του Έκτορ Γιούστε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ