aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι δύο σίγουρες μετεγγραφές και η σεναριολογία για Λούφτνερ

Ομόνοια: Οι δύο σίγουρες μετεγγραφές και η σεναριολογία για Λούφτνερ

Όσο πλησιάζει ο Ιανουάριος ο μετεγγραφικός «πυρετός» ολοένα και μεγαλώνει. Η Ομόνοια δεν ξεφεύγει από τον κανόνα και μάλιστα η ήττα από τη Δόξα στο Μακάρειο για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος έριξε λάδι στη φωτιά.

Οι πράσινοι έφτασαν τις πέντε ήττες στο πρωτάθλημα και ενώ στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές περιόδους με τον Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο τους δέχθηκαν μόλις έξι! Το πρόβλημα στο σκοράρισμα δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από το χαλί. Το «τριφύλλι» με 13 τέρματα έχει (μαζί με τη Δόξα) την τέταρτη χειρότερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος και η ανάγκη για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης «φωνάζει».

Επιθετικός κορυφής με έφεση στο σκοράρισμα και δημιουργικός μέσος είναι οι δύο βασικές προτεραιότητες της Ομόνοιας στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ήδη οι Χένινγκ Μπεργκ και Σίμος Ταραπουλούζης «τρέχουν» ώστε να εντοπίσουν τους εκλεκτούς.

Η σεναριολογία περί ενδιαφέροντος της Ομόνοιας να επανεντάξει στο δυναμικό της τον Μίχαελ Λούφτνερ στο «Ηλίας Πούλλος» δεν επιβεβαιώνεται, ενώ ούτε υπάρχει πρόθεση απόκτησης κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο. Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός μετρά μόλις έξι συμμετοχές (τρεις ως βασικός) με τη φανέλα της Βίντι, όπου δεν κατάφερε να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα. Το κασέ του είναι κοντά στις 300.000 ευρώ ετησίως ποσό που καμία κυπριακή ομάδα δεν πληρώνει αυτή την στιγμή για κεντρικό αμυντικό.

Όσον αφορά τον Ερνέστ Ασάντε, η απόφαση για επανεγγραφή ή όχι του Γκανέζου επιθετικού θα ληφθεί από τον Χένινγκ Μπεργκ στο αμέσως επόμενο διάστημα, με την υποσημείωση πως θα για να εγγραφεί πρέπει να διαγραφεί παίκτης από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ