aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Οι δύο που ξεχώρισαν και ο «μαέστρος» έξω από τα… νερά του

Oμόνοια: Οι δύο που ξεχώρισαν και ο «μαέστρος» έξω από τα… νερά του

Δύο πρόσωπα είχε η Ομόνοια στο φιλικό προετοιμασίας που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο ΓΣΖ με αντίπαλο τον Ερμή. Οι πράσινοι ήταν κακοί στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο διάστημα στο οποίο αγωνίστηκαν με ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν ελάχιστο ή και καθόλου χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια και έμειναν πίσω στο σκορ με 2-0.

Στην επανάληψη με την είσοδο αρκετών βασικών (Πρετσέ, Γκόμεθ, Σοάρες, Μόντες) βελτιώθηκαν και κατάφεραν να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα κερδίζοντας 3-2 με τέρματα των Ντάρμπισαϊρ (πέναλτι), Μόντες και Σοάρες, ενώ ο Άγγλος αστόχησε σε δεύτερο πέναλτι.

Στα θετικά για τους πράσινους καταγράφεται η παρουσία του Εντρένα, ο οποίος αντικατέστησε τον Αλμπίν στο ημίχρονο και είχε πολύ καλή παρουσία, καθώς και η διάθεση του Ενρίκες. Ο Μεξικανός δείχνει ότι έχει τα φόντα να δώσει πολλά στοιχεία στο παιχνίδι της Ομόνοιας αγωνιζόμενος στη θέση του «κόφτη» σπάζοντας το δίδυμο Γκόμεθ-Σοάρες εκ των οποίων ουδείς είναι καθαρός ανασταλτικός μέσος.

Διαβάστε επίσης: Γκάφες, χαμένο πέναλτι και νίκη με ανατροπή για την Ομόνοια

Από την άλλη ο Αλμπίν έπαιξε ως δεξί εξτρέμ και έδειξε έξω από τα… νερά του, καθώς πέραν της ανετοιμότητας χρησιμοποιήθηκε σε μία άγνωστη γι’ αυτόν θέση. Ο Ουρουγουανός αποκτήθηκε με την προοπτική να αποτελέσει τον «μαέστρο» στο χώρο της μεσαίας γραμμής και καλείται να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες.

Το 45’ στο φιλικό με τον Ερμή θα τον βοηθήσει να αποκτήσει ρυθμό και σταδιακά να μπει στην ομάδα. Αδικαιολόγητη η γκάφα του Μεχίας στη φάση του πρώτου τέρματος του Ερμή και οπωσδήποτε θα πρέπει να γίνει μάθημα στον Ισπανό τερματοφύλακα.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτη γκάφα Μεχίας και γκολ Ερμή στο φιλικό με την Ομόνοια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ